Aniu Amiko-napisałas dokładnie to samo, co czuję-pisałam nawet do Danusi PW, uzywając dokładnie tych samych słów-we czwartek, po telefonie od Eweliny-juz wtedy czułam,że nic z tego nie będzie, bo jak ktos kota wybiera, to decyduje sie od razu, tym bardziej,że kot się przez te dni nie zmienił-to nie wybór kredytu, czy auta,żeby dawać sobie tyle czasu, by przemysleć decyzję.
Każdy ma prawo wybierać, jak mu serce każe, tylko po co dawać nadzieję, kazać czekać z nadzieją tyle dni, a potem nawet nie odezwać się-przykre to bardzo.
No cóż, Fanta szuka domu i tego nic nie zmienia.
Asiu-nie mam jak jej izolować, bo ona nie chce siedzieć w łazience-płacze wniebogłosy

, daję jej karmę RC CALM, usiłuje podawać CalmAid, zamówiłam obrózkę-będzie we wtorek-nic innego zrobić nie jestem w stanie....
Tak mi jej żal
Klara dostała steryd długodziałający, musimy jakos wytrwać do operacji, którą odwlekam , bo jej organizm musi odpocząć po poprzedniej, tym bardziej,że nastąpiły powikłania w czasie zabiegu.
Basiu, Rutko-ja nie tracę nadziei na dom dla niej, jeszcze nie tracę-to ładna, przemiła koteńka, tylko jakoś nie może na swojego Człowieka trafić
Beatka napisała mi,że zrobi jej FB-proszę-kto ma fb dołączajcie, udostępniajcie, zapraszajcie znajomych-może na FB znajdzie się jej Duży?
Jak będzie FB podam linka
Beatko-dziękuję Ci z całego serca!!!!!!!!!