Wandzia z DT caldien już w DS! Kot nie do poznania, Caldien wyfutrowała dzikusa
Dzisiaj będzie oglądany Gucio, trzymać kciuki!
I mamy nową damę na DT u caldien, miziasta Emilka, zdjęcia wkrótce
Na dt na oś. F jest też kocia rodzinka z Balbiny. Kilka kotek nie umiem złapać na sterylki, więc kociaki i tak będą Najgorsza ta kotka właśnie na Batorego, bo małe giną na pp.
Dzisiaj na Batorego puste miski, ale pojawiła się tylko biało-czarna. Natomiast ostatnio widziałam pod śmietnikiem czarną kotkę, która bardzo ładnie wygląda.
Zrobiłam zbiorczy przelew za ostatnie bazarki. Mam jeszcze jakieś fanty na kolejne bazarki, ale to już raczej po świętach.
Dzięki, a ja czarną na murku widziałam w niedzielę i tą drugą czarną koło śmietnika.
W sobotę był duet z biało-czarną. Nie widuję już tych kocurów, ale kiedyś rozpuściłam plotkę w okolicznych sklepach o tym dużym czarnym, może ktoś go szukał. W jarzyniaku i kiosku kojarzyli tą dziewczynę.
Mam wrażenie, że miejsce na murku jest bardziej przysłonięte gałęziami i kwiecie leci do pojemników. Wyglada, jakby się ułamał konar drzewa, pod którym stoi budka. Jesli mam rację, to boję się, czy któregoś pięknego dnia to nie runie na budkę.
też mam takie wrażenie, ktoś to specjalnie nagiął albo ułamał
na razie się trzyma, ale ciężko się tam wchodzi, koty były w weekend, widziałam 3 wysterylizowane, z ogonami do góry wcinają puszki i gałęzie im nie przeszkadzają