Takie spanie źle mi się kojarzy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:
3).Żuczek
Kochany Niunio czekał na pania dzisiaj,bo się zarcie skończyło i kot czekał przy..pustych miskach
Wsypalam na noc sporo suchej TOTW,wszystko zjedzone![]()
U Żuczka planuje jescze wizyte okulistyczna,ale to jak bedę miała wolny dzień z dziecmi moimi,może w jakas sobote uda mi się podjechac do Warszawy,ale to na razie tylko plany.
PCR tez się zrobi jak będzie z czego i tez go będziemy ogłaszac,on jest mlody,ma 7-mcy,wiec może ktos pokocha takiego małego dziabaga,bo ja oczywiscie oczu od niego oderwac nie moge![]()
Kotek przytulak,kochany pieszczoch....jak by mial szansę na dom byloby super.Wiem,ze był w ciezkim stanie ,ciagle choruje.
Uszka ma najlepsze z kotków,nic tam nie widac,ale trzeba go zabezpieczyc,żeby nic na niego nie przeszło,bo przeciez ciagle siedzi wtulony w Blondi,albo z Serafinka się przytula.
wibryska pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:
przydałby się banerek na pierwszej stronie wątku, żeby było łatwo go znaleźć
bardzo prosimy o pomoc dla Bożenki i kotów po pani Basi
asia2 pisze:Serafinka ma bardzo zle wyniki morfologii. Własciciwie wszystko u niej idzie w dół. Jest jakiś pomysł aby poprawić morfologie oprocz immodulenu?. Opinie moją jak zrobić to najszybciej , Bożenko znasz. Nie widzę oznaczenia parametrów nerkowych a ważne są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości