Dzień dobry
kaja888 pisze:Szarlotka wspaniała sprawa mniam mniam

Ja jestem tak zakrecona że sama się z siebie usmialam - wracałam przedwczoraj późnym wieczorem i pomyślałam że wstąpienia do sklepu i kupie puszkę dla kotów taka była gęsta że ledwo wydlubalam jej zawartwsc kociaki się klebia, wyrzucam puszkę do kosza i patrzę a to karma dla psów
ale rano miska była pusta

oprócz kotów jeze zwachaly jedzonko i też przychodzą
a w kwestii ptaków to ja śpiew mam na okrągło we własnym domu

Miłego dnia

Elu ,Ty nie masz śpiewu ,Ty masz skrzek
Jak otwieram psiego Conva to wszystkie ,no prawie wszystkie koty się zlatują

to samo było z saszetką Natures .
My wiemy że to psie ,koty nie
Szarlotka dobra rzecz i mi wychodzi ,a to najważniejsze ,mało bezy zrobiłam i miałam wielki dylemat bo mam nie jaja tylko JAJA ,ogromne ,z dwoma żółtkami ,a do ciasta potrzebowałam trzy no i straaaaaaszny problem powstał
i oby tylko takie problemy były
Po 14 jadę z rudą do weta ,na Białobrzeską ,jak by co to zapraszam do poznania tej okropnej ,upierdliwej ,lepkiej do przesady kociny
Coś mi się nie podoba jej oddech ,kaszel i sposób jedzenia.
Gada tak strasznie głośno i dużo że dostanę od dziecka eksmisję,akurat pracuje na noce
Zła jestem i jest mi przykro ,kupiłam na allegro buty ,używane ,miały być wstanie NIEMALŻE IDEALNYM ,a są zniszczone ,przebarwione źle prane
40 zł dla jednych dużo dla drugich nie ,napisałam z prośbą o zwrot pieniędzy ,dostałam odpowiedź
Nie rozumiem pozałamywane a z takim opisem również kupiłam na allegro, sprzedałam, gdyż są dla mnie za wąskie w pobiciu a szerokość czyli obwód stopy, zazwyczaj nie jest podawany.
Miła Pani, jeżeli uważa Pani, że siateczka na butach, gdzie nie gdzie pofalowana to są pozałamywane buty, o jakim zniszczeniu Pani mówi, jakie przebarwienia są, poprzeplatane kolory białe z niebieskim i gdzie nie gdzie jak prześwituje siateczka, daje takie złudzenie. Miała Pani tyle zdjęć do obejrzenia to są buty używane a nie nowe, dlatego nie przyjmuję zwrotów, jeżeli Pani się nie podobają lub są też za wąskie, proszę wystawić na allegro. Pozdrawiam serdecznie. itp.
wkurzyłam się i napisałam .
Pani kupiła i nie zwróciła na to uwagi ,dla mnie jest to nie do przyjęcia .
Buty zwyczajnie są zniszczone ,a opis mówi wyraźnie że są w stanie IDEALNYM !!!
Mam nadzieję że załatwimy to polubownie ,ja odeślę buty ,a pani zwróci mi pieniądze .
Tak będzie uczciwie i żadna ze stron na tym nie ucierpi.
Nie sztuka wystawić negatyw .
Pozdrawiam Dorota Konieczny
Buty używane zazwyczaj kupują ludzie których nie stać na nowe , kierują się opisem i ufają w uczciwość.
Niestety zostałam oszukana .
Proszę Pani ,proszę uznać że te 40 zł to dla Pani prezent ,a ja buty kupie sobie w następnym miesiącu.
Pozdrawiam Miła Pani i życzę dalszej udanej zabawy w oszukiwaniu .
Dorota Konieczny .
jednak jest mi przykro.
tak się nie robi,.
Kuba ,szukam dt. dla cudaczka z lecznicy ,to bez sens tam go trzymać

jak słysze jego płacz to serce pęka.
Może ktoś z was wziął by cudnego kociaka ,pieszczocha na dt?
wygląda jak kot z karmy Felix