Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:Kinniu, nie w tę stronę patrzysz- nie dobijajcie, tylko kciuki trzymajcie -grzyb sie wyleczy, Kropek tez powinien lepiej , z piesem dać odpocząć, jesli nie boli i w miarę się czuje kochać , sa sprawy, których nie przeskoczysz , czasem potrzeba stanąć lekko obok kadru i wziać głęboki oddech ,zamknac oczy i poukładać -Kinniu, bez nerwów, tak na chwilkę spróbuj w kosmosie polewitować , wycisz sie, mnie to pomaga
alessandra pisze:Kinniu, nie w tę stronę patrzysz- nie dobijajcie, tylko kciuki trzymajcie -grzyb sie wyleczy, Kropek tez powinien lepiej , z piesem dać odpocząć, jesli nie boli i w miarę się czuje kochać , sa sprawy, których nie przeskoczysz , czasem potrzeba stanąć lekko obok kadru i wziać głęboki oddech ,zamknac oczy i poukładać -Kinniu, bez nerwów, tak na chwilkę spróbuj w kosmosie polewitować , wycisz sie, mnie to pomaga
Alienor pisze:alessandra pisze:Kinniu, nie w tę stronę patrzysz- nie dobijajcie, tylko kciuki trzymajcie -grzyb sie wyleczy, Kropek tez powinien lepiej , z piesem dać odpocząć, jesli nie boli i w miarę się czuje kochać , sa sprawy, których nie przeskoczysz , czasem potrzeba stanąć lekko obok kadru i wziać głęboki oddech ,zamknac oczy i poukładać -Kinniu, bez nerwów, tak na chwilkę spróbuj w kosmosie polewitować , wycisz sie, mnie to pomaga
Dobrze mówi ta pani![]()
Jak to było w Dezyderacie: Daj mi siły, bym zmienił co zmienić mogę, cierpliwość żebym zniósł czego zmienić nie jestem w stanie i mądrość, bym mógł odróżnić jedno od drugiego".
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill, Maniek19, Silverblue i 59 gości