a było to tak - weszła Kinnia do lasu ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2014 12:46 Re: Gangstery c.d.

Współczuję Kinnia.

Z moim Julianem też tak było- dziadek a trzymał się mocno aż do ostatnich 3 tygodni...
Mam nadzieję ze twoja psina z tego wyjdzie.

Pozdrawiam
Sadysta Zabrza cd http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=160149
Tona karmy dla schroniska !! http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU
Obrazek Julian [*] (13.02.14) i Rysia Obrazek Sara [*] 17.09.2013

Ventrue1

Od: Pon mar 04, 2013 20:41

Post » Śro mar 26, 2014 13:48 Re: Gangstery c.d.

Za psiurka :ok: :ok: :ok: I za gangsterstwo :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 26, 2014 17:38 Re: Gangstery c.d.

Kinniu, dla wszystkich u Ciebie co potrzebują :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro mar 26, 2014 19:03 Re: Gangstery c.d.

niefajnie, ale z taaaką ilością pozytywnej energii musi być lepiej w końcu Obrazek
czujesz te wibracje? :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw mar 27, 2014 16:06 Re: Gangstery c.d.

Jasio jest po wizycie kontrolnej .... uffff
strasznie trudno jest mi w to uwierzyć ale wygląda na to, że grzyb się leczy 8O
Jasia czekają jeszcze kąpiele po 2 x w tygodniu ..... ale jest lepiej i tylko to ma znaczenie
na teraz kapiele zaplanowane sa na najblizsze 2 tygodni
nie wiem jak ja to ogarnę, bo Jasiowi 1 kwietnia kończy sie "miejscówka"
szlak mnie trafia .... tyle uzyskałam i ....

z moim piesu nie wiadomo co będzie - są bardzo rozległe zmiany, rokowania pod znakiem zapytania, wet nie chce go usypiać bo ....

a i jeszcze Kropek za moment jedzie na wizytę, nie wiem co tutaj będzie się działo - a dobrze nie jest

dobijcie mnie proszę
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw mar 27, 2014 18:47 Re: Gangstery c.d.

Kinniu, nie w tę stronę patrzysz- nie dobijajcie, tylko kciuki trzymajcie -grzyb sie wyleczy, Kropek tez powinien lepiej , z piesem dać odpocząć, jesli nie boli i w miarę się czuje kochać , sa sprawy, których nie przeskoczysz , czasem potrzeba stanąć lekko obok kadru i wziać głęboki oddech ,zamknac oczy i poukładać -Kinniu, bez nerwów, tak na chwilkę spróbuj w kosmosie polewitować , wycisz sie, mnie to pomaga :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw mar 27, 2014 18:55 Re: Gangstery c.d.

alessandra pisze:Kinniu, nie w tę stronę patrzysz- nie dobijajcie, tylko kciuki trzymajcie -grzyb sie wyleczy, Kropek tez powinien lepiej , z piesem dać odpocząć, jesli nie boli i w miarę się czuje kochać , sa sprawy, których nie przeskoczysz , czasem potrzeba stanąć lekko obok kadru i wziać głęboki oddech ,zamknac oczy i poukładać -Kinniu, bez nerwów, tak na chwilkę spróbuj w kosmosie polewitować , wycisz sie, mnie to pomaga :ok:

Dobrze mówi ta pani :ok: :ok: Jak to było w Dezyderacie: Daj mi siły, bym zmienił co zmienić mogę, cierpliwość żebym zniósł czego zmienić nie jestem w stanie i mądrość, bym mógł odróżnić jedno od drugiego".
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pt mar 28, 2014 8:30 Re: Gangstery c.d.

alessandra pisze:Kinniu, nie w tę stronę patrzysz- nie dobijajcie, tylko kciuki trzymajcie -grzyb sie wyleczy, Kropek tez powinien lepiej , z piesem dać odpocząć, jesli nie boli i w miarę się czuje kochać , sa sprawy, których nie przeskoczysz , czasem potrzeba stanąć lekko obok kadru i wziać głęboki oddech ,zamknac oczy i poukładać -Kinniu, bez nerwów, tak na chwilkę spróbuj w kosmosie polewitować , wycisz sie, mnie to pomaga :ok:

Alienor pisze:

Dobrze mówi ta pani :ok: :ok: Jak to było w Dezyderacie: Daj mi siły, bym zmienił co zmienić mogę, cierpliwość żebym zniósł czego zmienić nie jestem w stanie i mądrość, bym mógł odróżnić jedno od drugiego".

naprawdę mam dosyć
chyba tak jeszcze nie było
Obrazek

Kinnia

Post » Pt mar 28, 2014 8:42 Re: Gangstery c.d.

Kinniu, przytulam. Niestety czasem albo metodą Polyanny szukamy plusów w całej sytuacji, albo się załamiemy i potem, gdy deprecha i poczucie beznadziei minie, będziemy sobie wyrzucać, że mogłyśmy jeszcze to czy tamto (albo dać spokój i odpuścić, albo cokolwiek).

Alienor

Post » Pt mar 28, 2014 17:46 Re: Gangstery c.d.

Jasio wykąpany dzisiaj - on zaczyna sie tulić po kapieli, gdy trzymam go w ręczniku na kolanach, Jasio na poczatku sapie a potem przytula się i spokojnie siedzi gdy masuje mu futerko przez ręcznik. Chyba mu sie to podoba bo nie jest napięty, jest spokojny.

Wet sprowadza lek dla Rudka. Nie chce go operować, bo: za tak owak siak ....
nie chce i już

Ichigo ustabilizował się - nie wiem na jak długo, ale teraz jest ok i spokojnie.

Karusia ... cóż, sama nie wiem, niby lepiej ale rany znów zaczynają się otwierać, na dzisiaj jest ich ok 10szt., są na razie niewielkie tak do 5mm

Mała Dama ma "zjazd" - znów połowa kota jest łysa i wyrywa dalej
za chwilę znów będzie sonda itd

Kropek .... jest bardzo źle, czekam na ostateczną opinię
Obrazek

Kinnia

Post » Sob mar 29, 2014 15:45 Re: Gangstery c.d.

Rzeczywiście załamka :( . Ale miejmy nadzieję, że jakoś się uda to wszystko naprostować i wrócą do zdrowia (a gang pójdzie do DSów w końcu :ok: :ok: :ok: :ok: ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Nie mar 30, 2014 21:28 Re: Gangstery c.d.

jest j.w.
Obrazek

Kinnia

Post » Pon mar 31, 2014 10:48 Re: Gangstery story i końca nie widać

Błekitny Irysie na niuńkowe zdjęcia my czekamy :)

Joanna czy wyrażasz zgodę na PA Jasia?
mam nadzieję, że nie obrazisz się na mnie - ja po Borysie, poręczeniach i takich tam ....
no tak mam i nic na to nie poradzę

i jeszcze
wżarło naszą dyskusję o beta glucanie i zmrużonych oczkach Jasia
na teraz dostałam 5 kapsułek - więc "na chwilkę" mam
niepokoi mnie jego brzuszek - wciąż "jedziemy" na gotowanym kuraku

Zmrużone oczka Jasia to wynik flesza w aparacie :)
Jasio ma piękne, wielkie pistacjowe oczka :D
postaram się o zdjęcia bez lampy

edit
godz. 21,14
Jasio wykąpany kolejny raz - dzisiaj to juz rutynowo było, on dał całe futerko a ja je wykąpałam
potem się poprzytulalismy i wycieralismy i było miło

dzisiaj dałam mu do gotowanego kuraka kilka ziarenek karmy
juz sie boję tego co zastanę w kuwecie jutro

no i jeszcze element istotny - Jasiowi jutro kończy sie ciepła miejscówa
wraca do "lodówki" - tam kapieli nie będzie, i tyłek wygolony i ......
rozpacz

w najblizszych dniach Kropek jedzie na badania potwierdzające stan i przyjdzie czas podjąć kolejne decyzje
ale to juz "pójdzie" na watku Kropka
Obrazek

Kinnia

Post » Wto kwi 01, 2014 20:00 Re: Gangstery story i końca nie widać

podnoszę, za kotki :ok:

achili

Od: Śro mar 19, 2014 22:44

Post » Wto kwi 01, 2014 20:22 Re: Gangstery story i końca nie widać

Niech się poprawi sytuacja i tymczasy znajdą domy (a przynajmniej domowe z ludziem DT) :ok: :ok:

Alienor

[poprzednia][następna]