Moderator: Estraven
Madleine pisze:Mała1 ja Zdzisia kocham,ale moj maż niestety chyba mnie nie kocha bo kategorycznie sie nie zgadza

Mała mam kontakt, jasne. Wiesz, porobili ogłoszenia, porozklejali je, po piwnicach zaglądali, sąsiadów informowali i bez skutku. Ale sprawa wygląda też tak, że widzieli ją u siebie na osiedlu ze dwa razy ale nie umieli jej złapać, a ona nie kwapiła się by wrócić, przebywa z innymi kotami wolnożyjącymi lub wychodzącymiMała1 pisze:bede miała na uwadze zaginione koty
Tania- masz kontakt z tym domkiem z 100lecia? daj jakby co- zadzwonie tam, popodpowiadam co robić![]()

wiem, jestem okropnaMała1 pisze:charm- wklej choc z dwa![]()
Madleine pisze:Mała1 ja Zdzisia kocham,ale moj maż niestety chyba mnie nie kocha bo kategorycznie sie nie zgadza

Zdzisiu jeszcze z uszkiem
też chca!

Mała1 pisze:(...) Zdzisio znów w schronie, czekamy na wyniki histopatologiczne
no i na domek-cud, bo tylko taki pokocha brzydala (...)

Góralka pisze:Mała1 pisze:(...) Zdzisio znów w schronie, czekamy na wyniki histopatologiczne
no i na domek-cud, bo tylko taki pokocha brzydala (...)
Proszę nie pisać tak o Zdzisiu; obejrzałam wszystkie fotki tego pana i z ręką na sercu stwierdzam, że jest cudny!

Plastyki w liceum uczył mnie sam dyrektor szkoły, który był po studiach ASP chyba. I zawsze podkreślał, że twarz jest asymetryczna; gdybyśmy sfotografowali połowę swojej twarzy, a potem w programie graficznym zrobili jej lustrzane odbicie, efektem byłoby zdjęcie obcej osoby 
Oby wyniki hist-pat przyszły pozytywne 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości