Panie I Panowie ZACZYNAMY!!!
Nie mogąc wczoraj zasnąć leżąc pogrążony w myślach przyszedł mi do głowy taki o to tekst:
Mimo iż batalia o TWOJE życie zakończyła się nie powodzeniem Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ Jest to BARDZO ale to BARDZO SMUTNE WYDARZENIE...Ale w całym tym ferworze walki nie oddać chociaż by ani jednego strzału to tak naprawdę jak by w ogóle w niej nie brać udziału...
Ku przestrodze dla innych by nie popełnili tego samego błędu co ja.
viewtopic.php?f=1&t=160689
Tak jak w tytule jeżeli będzie nadwyżka w całej tej zbiórce pieniążków to resztę przeznaczę na jego mamę.Między innymi na sterylizację.
Zasady aukcji:
1)Za Przesyłkę płaci osoba która wygra licytację.
2)Aukcja trwać będzie 2 TYGODNIE to jest DO:10.03.2014 DO godziny 21:00
3)Na wpłatę czekam 3 dni.
4)Wszystkie wystawione przez mnie przedmioty wystawiam od 1 złoty.
5)Numer konta(MBANK) 76 1140 2004 0000 3002 6728 5114(jest to mój numer konta żeby nie było nie porozumień)
6)Pod koniec przedstawię pełne rozliczenie(oczywiście w taki sposób aby nikogo nie urazić)
7)Jeżeli ktoś będzie chciał dorzucić siebie jakiś drobiazg to zapraszam będę bardzo wdzięczny

Wyszło 7

2.

Srebrny pierścionek niestety co widać na zdjęciach nie jest w idealnym stanie.Cena wywoławcza 1 złoty (+ koszty wysyłki) Wymiary(średnica)-19.70mm
4.

Pierścionek z ametystem jak widać stan też nie idealny.Cena wywoławcza 1 złoty (+ koszty wysyłki) Wymiary(średnica)-18mm
5.

Bardzo ładny drobiazg:)Raczej nie srebro.Cena wywoławcza 1 złoty (+ koszty wysyłki) Wymiary-14.50x10mm
6.

Srebrny medalik bardzo ładny.Cena wywoławcza 1 złoty (+ koszty wysyłki) Wymiary-18.50x12mm
7.

Piękny krzyżyk POLECAM!!!Cena wywoławcza 1 złoty (+ koszty wysyłki) Wymiary-31x17mm
MARCELIBU--- 5zł

8.

Całkiem ładny srebrny medalik warto!!!Cena wywoławcza 1 złoty (+ koszty wysyłki) Wymiary-20x12mm
9.

Takie cuś być może jakaś przypinka:)Cena wywoławcza 1 złoty (+ koszty wysyłki) Wymiary-4.50x9.50mm
Jeżeli chodzi o pierścionki to mierzyłem oczywiście od wewnątrz średnicę.
12.

Myszka bezprzewodowa(radiowa)TRUST STAN IDEALNY JAK NIEUŻYWANA!!!POLECAM!!!
Cena wywoławcza 20 złoty (+ koszty wysyłki)
ZAPRASZAM DO LICYTACJI MARIUSZ.