Chciałbym się przywitać ze wszystkimi forumowiczami.
Od 2 miesięcy mamy nowego domownika - Lilu

Lilu jest urodzonym we wrześniu kochanym sphynxem kanadyjskim.
Wcześniej miałem persa(straszna cholera z niego była), ale po wyprowadzce od rodziców trzeba było znaleźć nowego kompana - ze skrajności w skrajność;)
Kot ma świetne usposobienie....uwielbia przesiadywać na ramieniu, przytulać się i spać ze mna pod kołdrą i grzać mnie gorącym ciałkiem (oczywiście kiedy tylko nie szaleje wspinając sie na wszystko i wszystkich

Kot ma ogromny apetyt - 150 g suchej acany grassland dziennie którą kot dawkuje sobie samodzielnie + jedna porcja wołowiny surowej/gotowanego.
Myślałem, że przy 3kg kocie to za dużo ale po konsultacji z wet ustaliliśmy, że waga ciała jest prawidłowa i nie ma co ograniczać

Przy konsultacji z wet przy okazji zapadła decyzja, że w czw, czyli 06.03 Lilu zostanie wykastrowany...i jemu i nam będzie w przyszłości łatwiej

Na forum zapisałem się, aby znajdować odpowiedzi na nurtujące mnie pytania(jestem z tych ciekawskich i pierdołowatych) oraz w poszukiwaniu informacji na temat przystosoania domu pod kotka.
Aby kot miał gdzie szaleć jestem w trakcie robienia dla niego 2 atrakcji w domu:
http://www.youtube.com/watch?v=amOVfopzrxo - czekam na dostawe od leśniczego
z tuby szalunkowej o średnicy 2 m budujemy 8 poziomowy drapak

(jak będę miał zrobione będę się chwalił

A tymczasem poniżej bohater tematu..poznajcie Lilu:)