Moderator: Estraven
shira3 pisze:psiama pisze:Shirka zażądaj od mężusia własny taras drewniany choć by taki mini mini, no przeciez nie odmówi ?![]()
No właśnie odmawia...![]()
![]()
![]()
Dlatego nie mam jeszcze wcale![]()
On chce kamień![]()
![]()
mir.ka pisze:shira3 pisze:psiama pisze:Shirka zażądaj od mężusia własny taras drewniany choć by taki mini mini, no przeciez nie odmówi ?![]()
![]()
![]()
On chce kamień![]()
![]()
dlaczego?
izka53 pisze:Shira - ale kamienie też są fajne, pięknie się nagrzewają i wieczorem oddają ciepło. I w utrzymaniu łatwiejsze
shira3 pisze:mir.ka pisze:shira3 pisze:psiama pisze:Shirka zażądaj od mężusia własny taras drewniany choć by taki mini mini, no przeciez nie odmówi ?![]()
![]()
![]()
On chce kamień![]()
![]()
dlaczego?
o, DLATEGO WŁASNIE
izka53 pisze:Shira - ale kamienie też są fajne, pięknie się nagrzewają i wieczorem oddają ciepło. I w utrzymaniu łatwiejsze
shira3 pisze:Od wschodu... ale mi się drewno marzy....
shira3 pisze:o, to popatrz co nowego nadającego się na tarasy robią....
shira3 pisze:No właśnie raczej nie z drewna, może jakaś ciekawa ceramika albo co?
A co do lepszego/gorszego drewna...na zdjęciach jest taras wykonany z jakiegoś super hiper afrykańskiego drewna, drogiego jak sto diabłów i co? Nie wygląda, no, nie wygląda dobrze a taras ma coś koło 8 lat....niby impregnowany.... I tym mi TŻ w oczy kłuje....
Ale co z tego, że nie wygląda, jak ja się na nim mogę położyć bezpośrednio, usiąść i kochać takim jaki jest.
shira3 pisze:ciut wyżej, z pieskami tu gdzie jestem, na 7 i 8
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 395 gości