Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:O popatrz jaki zbieg okolicznościJa to samo
tylko mam wrażenie, że im dłużej to zdrowie ratuję tym ono jakieś nie za.... Ale wracam już w maju to mi się może polepszy
shira3 pisze:Będzie. To mój drugi raz. Po pierwszym dobre trzy miesiące odczuwałam krzywdęi nie mogłam się przestawić. Mam nadzieję, że za drugim będzie łatwiej. A tak na prawdę to najbardziej wkurzona jestem na to, że zmienili nam ustawę, bo od dwóch lat byłabym już na zasłużonej
megrita pisze:shira3 pisze:Będzie. To mój drugi raz. Po pierwszym dobre trzy miesiące odczuwałam krzywdęi nie mogłam się przestawić. Mam nadzieję, że za drugim będzie łatwiej. A tak na prawdę to najbardziej wkurzona jestem na to, że zmienili nam ustawę, bo od dwóch lat byłabym już na zasłużonej
Jakoś nie umiem sobie wyobrazić siebie w wieku 65 z maluchami
megrita pisze:Czarna użarła mnie w palecprzy podawaniu Efa Oilie. Daję jej strzykawką, inaczej się nie da. Dziurę mi zrobiła
![]()
Moja spokojna, spolegliwa Tafu? Pyskowała już przy obcinaniu pazurów, ale gryźć???
megrita pisze:http://demotywatory.pl/4297507/Bo-niepelnosprawnosc-t-tylko-stan-umyslu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 279 gości