Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 12, 2014 10:44 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Bo wy miętkie jesteście.
Trzeba byc twardym i oddawac wszystkie tymczasy. Bierzcie przykład ze mnie! :ryk:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro lut 12, 2014 11:03 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

:ryk: :ryk: :ryk:
Kupa śmichu z przewagą kupy:))

Postawiłam budkę w takim miejscu między garażami nikomu nieprzeszkadzającą. Nawet spytałam o zgodę pana, za którego garażem budka miała stanąć. Ta przestrzeń nawet bramkę ma, bo przedtem panowie popijający na uboczu chodzili tam robić to co po piwie w nadmiarze się robi.
Dziś mi Jacek zadzwonił, że budka na sztorc stoi (wkładaliśmy na wcisk i widać ta gnida dworska nie umiała sobie poradzić, żeby wyrzucić). Założyłam na bramce kłódkę.
I szlag mnie trafia. Powieszę kartkę jeszcze.

Brent znów posapuje:(
Za to Tami dziś szaleje:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lut 12, 2014 20:24 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

za Majkę :ok:

Góralko-dowiedz sie jakos o tą tymczasowa kicię, drąż temat, bo Was to będzie zawsze męczyło, wiem cos o tym
No i za decyzję :ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro lut 12, 2014 20:48 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Mała1 pisze:za Majkę :ok:

Góralko-dowiedz sie jakos o tą tymczasowa kicię, drąż temat, bo Was to będzie zawsze męczyło, wiem cos o tym
No i za decyzję :ok:

Nie mamy kontaktu z osobą, która ją adoptowała, wolontariuszka od kilku miesięcy "się stara", ale efektów nie ma. Mój facet już tyle razy do niej zagadywał, że jeszcze jedna próba i zostanie oskarżony o stalking :roll:

Tymczasem u tymczasa, czyli fotka sprzed kilku minut...
Obrazek

Góralka

Od: Czw gru 12, 2013 22:30

Post » Czw lut 13, 2014 10:29 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Jerzy jako przytulanka-jak go tu wyadoptować?
Obrazek
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw lut 13, 2014 10:48 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Noooo:(
To jest problem.
Ale kartę Szczawinki i Jerzyka na wszelki wypadek już zrobiłam.

Sama też nie wiem co zrobić.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lut 13, 2014 11:21 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

AgaPap pisze:
Góralka pisze:Taniu, być może żadne ogłoszenia nie będą potrzebne :1luvu:

Czyżby klątwa pierwszego tymczasa ? :mrgreen:

Moja Majka jest umówiona na 18 na sterylkę na Brynowie, a ja już się stresuje :oops:

:ok: Przed chwilą Jerzyka też umówiłam :mrgreen:

mamaja4

Post » Czw lut 13, 2014 11:38 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

mamaja4 pisze:Jerzy jako przytulanka-jak go tu wyadoptować?
Obrazek

No następna :roll:

Mała Ty se lepiej zrób czarną listę komu nie dawać fajnych tymczasów, bo potem są problemy z wyadoptowaniem :evil:

O tak powinna wyglądać.

CZARNA LISTA NIEKOCHANYCH - DOMY TYMCZASOWE MAJĄCE PROBLEM Z ODDANIEM KOTÓW

1. AgaPap
2. ..........
3. ..........

można się dopisywać samemu :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lut 13, 2014 11:51 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Ja nigdy nie miałam kocurka,takie słitaśne-przytulaśne 3,5 kg!Kocice są mądrzejsze,ale chłopaki-milsze :lol:

mamaja4

Post » Czw lut 13, 2014 11:53 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

AgaPap pisze:
mamaja4 pisze:Jerzy jako przytulanka-jak go tu wyadoptować?
Obrazek

No następna :roll:

Mała Ty se lepiej zrób czarną listę komu nie dawać fajnych tymczasów, bo potem są problemy z wyadoptowaniem :evil: (...)

:ryk:

U mnie niedawno toczyła się taka oto rozmowa:
Ja: Trzeba przedyskutować tymczasowanie Lantanki, wiesz, w każdej chwili może zadzwonić ktoś w sprawie adopcji.
On: Ten kot nie jest już do adopcji.
Ja: ???
On: Jakby co, adoptował go pan Helmut.
8O (oczywiście nie znamy żadnego Helmuta)

Góralka

Od: Czw gru 12, 2013 22:30

Post » Czw lut 13, 2014 19:31 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

ja wierzę, Lantanka to łamacz serc
przemyślcie i dajcie znać, na razie nie ogłaszamy jej jakos specjalnie

mamaju- w końcu chłop do przytulania jest :kotek:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw lut 13, 2014 19:43 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

mamaja4 pisze:Ja nigdy nie miałam kocurka,takie słitaśne-przytulaśne 3,5 kg!Kocice są mądrzejsze,ale chłopaki-milsze :lol:

Ha, to musiałabyś mieć moją Majkę, takiej miziastej kocicy to jeszcze nie miałam :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lut 13, 2014 20:37 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

ok, to ja w takim razie też czekam na sygnał czy Lantasia zostaje czy nie :P

Mamaja - Jerzyk superowy :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pt lut 14, 2014 0:47 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Ech, Mamaju-zawiść mnie zżera, że Ci się normalne, przytulaśne dziecko trafiło....
Przyznam, że nie wiem, co mam z moim świrkiem zrobić, i po kim on taki nienormalny, wszystkie inne koty wychowałam jak należy, więc albo ktoś mi kota podmienił, albo go po kryjomu wychował na nieznośnego paskuda. Zważywszy, że od paru lat już jeden nieznośny paskud w moim domu przebywa, to mam niejakie podejrzenia po kim Bombi to ma :evil: Środek uspokajający działa na niego proporcjonalnie odwrotnie, więc sama zacznę chyba zażywać, może na mnie podziała.

AgaPap pisze:Mała Ty se lepiej zrób czarną listę komu nie dawać fajnych tymczasów, bo potem są problemy z wyadoptowaniem

O tak powinna wyglądać.

CZARNA LISTA NIEKOCHANYCH - DOMY TYMCZASOWE MAJĄCE PROBLEM Z ODDANIEM KOTÓW

1. AgaPap
2. ..........
3. ..........

można się dopisywać samemu

O nie, nie, na pierwszym miejscu jestem JA. Z szóstki tymczasów udało mi się oddać jednego. :smokin:
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Nie lut 16, 2014 19:26 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Oczywiście, że mógłbym panować nad światem :
Obrazek

Nie robię tego, ponieważ Duża przyłapała mnie na miziankach z Dużym i mnie szantażuje, że niby upubliczni, jaki ze mnie mięczak:
Obrazek

Zatem wystarczy, że Duży jest mi całkowicie podporządkowany :
Obrazek

A Duża niezmiennie próbuje to sfocić..... a Duży jest MÓJ tego wieczora:
Obrazek
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

[poprzednia][następna]