Moderator: Estraven

mir.ka pisze:tak się naczytałam o miodku, że musiałam go zjeść na śniadanie z żytnim chlebkiem i mleczkiem
charm pisze:Lidka pisze:Chyba musze troszkę doczytać:))
oj tak![]()
btw, chcesz tez zakwas? (zytni)
bede w schronisku na dniu otwartym, przyioze kamienie, zakwas dla AgiPap, chcesz tez?
psiama pisze:O rany, to zdrówka TŻtowi![]()
![]()
![]()
![]()
Ja w niedziele do lekarza szliście musiało być nie za bardzo ...
Kciuki !

charm pisze:w koooońcu dotarłam do kompa![]()
tz nieco lepiej, jutro wraca do pracy..
dla odmiany ja nieco gorzej, tzn trochę mnie coś bierze, ale dzielnie się bronię - nie pozwolę, żeby mnie jakieś choróbska brały![]()
w dodatku mnie w pracy urządzili klimatyzacją, i to dość modelowo
wyygladam, jakbym miała klasyczny koci katar.....

psiama pisze:Dużo osób teraz coś łapie, bo jest dziwna pogoda, ciśnienie skacze, pogoda złudnie ciepłem kusi a tak naprawdę jest chłodno, ale nie az tak, żeby wirusy się w cieple namnażały i grypa zaczyna zbierac żniwa.
Zdrówka herbatką z miodkiem i cytryną.
Zamówiłam z alle dwa różne miodki z prawdziwych wieloletnich pasiek (sprzedawcy sprzedają od lat i mają bardzo dobre opinie), gryczany i aromatyczny lipowy. To było 10 dni temu. Nie ma już połowy gryczanego i ćwiartki lipowegoStrasznie dobre

mir.ka pisze:psiama pisze:Dużo osób teraz coś łapie, bo jest dziwna pogoda, ciśnienie skacze, pogoda złudnie ciepłem kusi a tak naprawdę jest chłodno, ale nie az tak, żeby wirusy się w cieple namnażały i grypa zaczyna zbierac żniwa.
Zdrówka herbatką z miodkiem i cytryną.
Zamówiłam z alle dwa różne miodki z prawdziwych wieloletnich pasiek (sprzedawcy sprzedają od lat i mają bardzo dobre opinie), gryczany i aromatyczny lipowy. To było 10 dni temu. Nie ma już połowy gryczanego i ćwiartki lipowegoStrasznie dobre
litrowe słoiki?
z klimatyzacją i niezbyt rozgarniętą osobą, która... może lepiej nie będę tego pisała na publicznym forum....mir.ka pisze:tak to jest z klimatyzacją
dziękiMyszolandia pisze:Nooo,jezdeście wreszcie![]()
Upsss,nie zazdroszczę ,zdrówka pełno![]()
![]()
![]()
No, 1, 2 kg każdy. Dzis stan jest "ciut" innymir.ka pisze:psiama pisze:<ciach>Nie ma już połowy gryczanego i ćwiartki lipowegoStrasznie dobre
litrowe słoiki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości