Kocie damy ciągle wypatrują domków... Dziś im porobię nowe ewarowe ogłoszenia - widziałam, że poprzednie już pospadały dość mocno.
Pani, co była Gagulcem zainteresowana, niestety chyba odpadła Jej koleżanka przytargała znalezioną 7-miesięczną kocią pannę i koniec, jest kot. Co prawda pani mówi, że żałuje, że wzięła taką młodą kicię, bo wszędzie jej pełno i jest trochę za energiczna dla niej, ale już chyba po ptakach...
Daj im te nowe ogłoszenia, domki się znajdują, na Dudusia miałam mnóstwo chętnych.Trafiają się naprawdę dobre domki, nie trzeba kotek wydawać byle komu i byle gdzie.
Gdzie poza gumtree, tablicą, moruskiem, adopcjami .org, adopcjąkota .pl warto dać ogłoszenie? Chodzi mi o takie miejsca, z których ludzie najczęściej dzwonią. Są jeszcze jakieś poza tymi..?
Pewna miła osóbka zrobiła Małej Czarnej coś na Facebooku (wydarzenie, wątek..? nie ogarniam tego miejsca ) Bardzo bym prosiła o udostępnianie - https://www.facebook.com/ola.grabowska. ... 423&type=1 Może gdzieś tam ktoś wypatrzy malutką
Ja wiem, że są setki stron gdzie można ogłosić kota, ale na większości z nich nie ma to raczej sensu... Do mnie praktycznie tylko z tablicy, gumtree i moruska dzwonili, a w naprawdę różnych miejscach dawałam ogłoszenia. Dlatego pytam, skąd do was najczęściej dzwonią, bo może o jakimś dobrym miejscu nie wiem
Ciągle nic Jeden domek się kroił niedawno dla Czarnej, była już umówiona wizyta przedadopcyjna, ale jednak zrezygnowaliśmy, bo warunki i opiekun kompletnie nieodpowiednie niestety