łapki w małdrzyk pyszczek w ciup

Moderator: Estraven
KotkaWodna pisze:i przypomina mnię sytuację sprzed lat, gdy siedziałam sobie nocą ciemną, oglądając - z nosem niemal w ekranie kompa - "Dark Water" (to taki japoński horrorrorror)
(nie poprawiać mnie, wiem, jak się pisze horrorrorror, tylko nie umiem się zatrzymać ;P)
no i oglądam.... i oglądam... i bohaterka wspina się, też ciemno noco, a jakże, po takim wypierdzielistym zbiorniku na wodę, znajdującym się na dachu jej wieżowca, bo dochodzi ją stamtąd.. uporczywy płacz dziecka.
No i wspina się... i wspina.. i jeszcze trochę wspina... muzyka robi swoje, to znaczy narasta do punktu przed-kulminacyjnego, ja mam już oczy jak ping-pongi, uszy jak fenek, serce jak kubek budyniu na pasie transmisyjnym kruszarki wapienia
KotkaWodna pisze:HELL YEAH!!!
wew tem tygodniu?
pizzę zrobimy ^^
Aniada pisze:Ale może w kolejny weekend, co??? Z jakiegoś piątku na jakąś sobotę najlepiej.
KotkaWodna pisze:aha
moja Najstarsza dokładnie tak samo mi funduje hercwaltz![]()
znienacka słychać nagle "hhhhhaaaaAAAAARRRRRghhhhhhhhhhzzzzzą!", albo "BUUUUUUUUUUUUUUUUUshhhhhhhhhhhhhhhhh-e-e?", a ty, człowieku, zastanawiaj się, skąd to, co to i czy najpierw szukać siekiery, czy zmieniać mokre majty...
KotkaWodna pisze:a ty, człowieku, zastanawiaj się, skąd to, co to i czy najpierw szukać siekiery, czy zmieniać mokre majty...
Neigh pisze:Co Wy wiecie o zabijaniu...........ja mam gadająca papugę.......
To jest dopiero hardcore:-)
Najzabawniej jest kiedy prowadzi dysputy sam ze sobą....
- odgłos alarmu
- odgłos telefonu
- Cześć papugo!
- ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- szatański chichot.......
To jest dopiero coś...
Alienor pisze:Neigh pisze:Co Wy wiecie o zabijaniu...........ja mam gadająca papugę.......
- odgłos alarmu
- odgłos telefonu
- Cześć papugo!
owszem,
To jest dopiero coś...
Nagraj kilka "zestawów" i sprzedawaj na bazarku.
Neigh pisze:Co Wy wiecie o zabijaniu...........ja mam gadająca papugę.......
- odgłos alarmu
- odgłos telefonu
- Cześć papugo!
To jest dopiero coś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Google [Bot], Silverblue i 10 gości