Moderator: Estraven
Anda i koty 
Anda pisze:Chodziło mi o narodowość nie o rasę. A może on nie Norweg?

Kotina pisze:Ooooo, jaki cudny kocur ..... widać, że wyluzowany, wszystko wisi mu i powiewa![]()
![]()
Ileż to futra do miziania i kochania

Rano też układa mi się na ramieniu lub na szyi na szaliczek shira3 pisze:Pysia ostatnio bardzo się zmieniła pod katem kolankowości. W zasadzie by nie schodziła, jesli jakieś ma w zasięgu i ...uwaga: jak ma wybór woli MOJE!!!!!!!!!!!!!Rano też układa mi się na ramieniu lub na szyi na szaliczek
delikatny to on nie jest 
Kotina pisze:shira3 pisze:Pysia ostatnio bardzo się zmieniła pod katem kolankowości. W zasadzie by nie schodziła, jesli jakieś ma w zasięgu i ...uwaga: jak ma wybór woli MOJE!!!!!!!!!!!!!Rano też układa mi się na ramieniu lub na szyi na szaliczek
To wspaniała satysfakcja dla Ciebie, Shirko .... gratulacje![]()
![]()
Sama jestem zachwycona, gdy co rano takie cóś białego, puchatego i ciężkiego pakuje mi się do łóżka i domaga - wali mnie łepetyną - nachalnie głasków, a potem mruczy jak zdezolowany traktor![]()
Musi mieć poranne głaski, zostawia nawet chrupki i leci do mnie, to kochane 6,8 kg wagi![]()
jak nie trafi i wskoczy na mnie ....ufff to się czuje, oj, bardzo
![]()
delikatny to on nie jest

shira3 pisze:pysia to wchodzi ostroznie, czujnie, ale rudemu sie zdarza zeskoczyc z komody na lozko i np centralnie na brzuch lezacego...ekstremalne przezycie

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 17 gości