Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 22, 2014 9:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Udzieliło mi się.
Słoiki na siki przygotowane i co?
Felunio wysikał się wzorcowo kiedy suszyłam włosy i nie słyszałam, że gmera w kuwecie.
A teraz siedzi i patrzy na mnie: "Pańcio, chodź się bawić"
Może choć Guzika przydybię.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro sty 22, 2014 9:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Nie wiem jak u Was, ale u nas przez długi czas działała wymiana żwirku w kuwecie. Po wymyciu kuwety koty natychmiastowo szły na siku. Kilka razy wykorzystaliśmy ten moment i teraz już nikt nie daje się nabrać. Ale moze u Was się sprawdzi.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro sty 22, 2014 13:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

tak, to działa, ale wtedy tego moczu jest mało, tyle tylko, żeby "oznaczyć teren"
Łatwiej jednak łapać rano, po nocy - nawet jak się nie wszystko złapie, to zawsze jednak coś zostanie
Z tym, że przy czwórce, to już niezła gimnastyka jest
Nie mówiąc o ósemce, czy więcej :roll:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro sty 22, 2014 17:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Co to znaczy ukradła, co to znaczy ukradła?? Skandaliczne pomówienia!!! To jej sznycle, jej patelnia, jej kuchnia i jej dom!!! Cieszcie się, że coś łaskawie zostawiła!!
Niewdzięczne ludzie, słowo daję! :evil:
Podpisano - oburzona ciotka Meg

PS- Zdzisia, jesteśmy z Tobą! Solidarność jajników!! Nie daj się!!!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro sty 22, 2014 17:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

8O
jakich jajników?
toć jej już dawno usunięto

cjocju Meg, czy cjocja aby trochę nie przesadza z tymi wyrazami poparcia? :evil:

pozytywka

Post » Śro sty 22, 2014 17:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

oj uśmiałam się z megany :) :ryk:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro sty 22, 2014 17:18 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Podpinam się.
Guzika ma nietypowe kryształy szczawiany wapnia w sikach.
Panie będą jeszcze wybarwiać osad i czegoś w nim szukać.
I powiem tak: błogosławione niech będą rozpuszczalne struwity.
Przy szczawianach pozostaje mieś nadzieję, że Guziczek będzie je wysikiwał zanim urosną na tyle, żeby zatkać cewkę.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro sty 22, 2014 17:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Pozytywko zasiałaś w mojej głowie taki strach,że z radością słucham strumienia lecących do kuwety siuśków :mrgreen:
Oby Loki też wreszcie tak zechciał lać :ok:
A sznycle ? Nie schowane...nie zabezpieczone to znaczy że są do wzięcia :ok:dla kotów oczywiście :mrgreen:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro sty 22, 2014 17:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

babajago :(
o szit!!!!
lurwa, lurwa, lurwa
:(

już nie wiem co powiedzieć

ale musi być metoda na częstsze odsikiwanie i płukanie kota z tych kryształków, zanim urosną do kamieni

pozytywka

Post » Śro sty 22, 2014 17:46 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Guzik dużo pije i dużo sika.
Boję się co będzie jak mi się uda wydoić Felusia i okaże się, że coś tam.
Dzisiaj mnie żmijka mała oszukała i wśliznął się do łazienki za moimi plecami kiedy suszyłam włosy.
Tyrpnął mnie w nogę jak już wychodził wysikany.
Obrazek

babajaga

Post » Śro sty 22, 2014 17:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Loki też zawsze dużo pił i dużo sikał
jak widać to jeszcze nie gwarantuje, że się kot nie zatka :(

trzymam kciuki za Felo-mocz :ok:

pozytywka

Post » Śro sty 22, 2014 17:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

babajaga, jako posiadaczka takich samych złogów a kiedyś kamyczków bardzo współczuję Twojemu kotu. Jeśli je suche, to sprawdź skład - wszystkie z pulpą buraczaną odpadają przy tego typu "atrakcjach". I mało wapnia (w sensie znam przelicznik dla ludzi, ale dla kota nie).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro sty 22, 2014 17:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Megana pisze:Co to znaczy ukradła, co to znaczy ukradła?? Skandaliczne pomówienia!!! To jej sznycle, jej patelnia, jej kuchnia i jej dom!!! Cieszcie się, że coś łaskawie zostawiła!!
Niewdzięczne ludzie, słowo daję! :evil:
Podpisano - oburzona ciotka Meg

PS- Zdzisia, jesteśmy z Tobą! Solidarność jajników!! Nie daj się!!!
o wlasnie! Tez to mowie.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 22, 2014 18:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou cz.X; Badajcie s

Alienor pisze:babajaga, jako posiadaczka takich samych złogów a kiedyś kamyczków bardzo współczuję Twojemu kotu. Jeśli je suche, to sprawdź skład - wszystkie z pulpą buraczaną odpadają przy tego typu "atrakcjach". I mało wapnia (w sensie znam przelicznik dla ludzi, ale dla kota nie).

Co znaczy mało wapnia? Mam wybierać karmę z małą ilością wapnia?
Zwariuję, przysięgam.
Będziemy z pozytywką siedzieć w jednym psychiatryku.
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]