Kolejna część za nami . Ty razem spokojna .
Pozwolę sobię przedstawić głównych bohaterów wątku , w kolejności przybywania do domu :
1. Gacunia - psica prawie 12 -letnia , łakoma jak nie wiem co . Znajdka przyniesiona przez mojego teścia , jak bardzo mały , głośny i gryzący piesek . Pannica pochodzi z ... Będzina . Przyjechała tu z nami i jest

2. Kajtuś - sam nas wybrał . Pewnego jesiennego wieczoru podczas spacerku . Miał tylko przenocować i ... został . Urodzony Kutnianin .
Broni mnie i nie pozwoli do mnie dojść , kiedy śpię . Nianiek wszystkich maluchów . Ma cudowny charakter i trochę słabe zdrowie . Ma ok 8-9 lat .
3. Czesław - pół Syberyjczyk . W grudniu skończył 3 lata . Miał być u moich rodziców ale się za bardzo przyzwyczaił do psów . Kocha maluchy . Im kocię mniejsze tym lepiej , bo moze przed takim uciec na komodę

4. Łatek - jest co prawda u moich rodziców ale też jest nasz . Znaleziony 13 października , w piątek na korytarzu . Chłopak charakterny , gryzoń zawodowy i ukochany szantażysta mojej mamy . Budzi ją o 3 w nocy , bo chce jeść .
5. Luna - Warszawianka , koteczko kochana i moja . Tylko u mnie na kolanach sypia . Tylko mnie pozwala oglądać sobie ząbki i kręgosłupek . Sama mnie wybrała .
6.Lara - druga panna Warszawianka . Kociczka kochana i zrównoważona . Siostra Luny . Uwiebia spać z nami w łóżku i mruczeniem utulać do snu . Miała być na tymczas

7. Filip - pochodzi z okolic Kutna i miał być dokoceniem dla łaciatego . Wylądował u nas . Ma ok 7 miesięcy i jest typowym rozrabiajacym nastolatkiem . Kochana czarna zaraza .
8. Pitulinek -Miluś - był u nas bardzo krótko ale nadal jest w naszych sercach i myślach . I zawsze będzie [*]
ZAPRASZAMY !