Spilett pisze:Najwyraźniej panowie z miau są Dżentelkotami
Ha, ha - i tak nie wieżę

Moderator: Moderatorzy
No to ja się zgłoszę, choć na razie nie mam żadnego pomysła na nagrodę. Ale coś wymyślę razem z moimi kiciami. Co trzy głowy, to nie jedna!Spilett pisze:Wciąż szukamy sponsora nagrody za 3 miejsce
Ktoś chętny?
mavi pisze:No to ja się zgłoszę, choć na razie nie mam żadnego pomysła na nagrodę. Ale coś wymyślę razem z moimi kiciami. Co trzy głowy, to nie jedna!Spilett pisze:Wciąż szukamy sponsora nagrody za 3 miejsce
Ktoś chętny?
charm pisze:a ja szukam zdjęć, i nie mam![]()
ja mam kocie aniołki... które najczęściej łobuzują tak:
w dodatku jedyne zdjęcia, na których cokolwiek robią, to mam takie, gdzie nawet ja ich nie rozróżniam![]()
czy w drodze wyjątku mogę zgłosić kandydaturę łączoną? tzn rodzeństwo męskie Beeju & Guree?
dziękujęSpilett pisze:charm pisze:a ja szukam zdjęć, i nie mam![]()
ja mam kocie aniołki... które najczęściej łobuzują tak:
w dodatku jedyne zdjęcia, na których cokolwiek robią, to mam takie, gdzie nawet ja ich nie rozróżniam![]()
czy w drodze wyjątku mogę zgłosić kandydaturę łączoną? tzn rodzeństwo męskie Beeju & Guree?
Pewnie, wszystko się da - poza tym, ich się nie da po prostu rozdzielić![]()
![]()
Już są na liścieBTW Natalka, jak Ty je kurde rozróżniasz?! Dla mnie są identyczne
![]()
Edyszka pisze:nawet jeśli nie, to dla mnie są boscy, choć nie mam pojęcia skąd wiesz, który np. wymiotuje kłakami w nocy
rudy kociak pisze:Jak sklonowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości