Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Mimo że zdajemy sobie sprawę że są zwierzęta hodowlane specjalnie hodowane na ubój bo taki jest łańcuch pokarmowy to i tak jak zajmujesz się od małego to żal to zwierzątko później zjeść.
Spilett pisze:Ale coś trzeba jeść, staram się nie wyobrażać dzisiejszego kotleta jako części kurki
Spilett pisze:Ale coś trzeba jeść, staram się nie wyobrażać dzisiejszego kotleta jako części kurki
mir.ka pisze:Spilett pisze:Ale coś trzeba jeść, staram się nie wyobrażać dzisiejszego kotleta jako części kurki
to może sojowy?
Ewa L. pisze:Jak mam wybierać między schabem a czymś innym to wybieram jajko sadzone, ziemniaki i maślankę.
Spilett pisze:Nie przepadam za mielonymi, głównie dlatego że teściowa wali do nich fury czosnku, którego nie cierpię...
Żeberka dobre, o ile nietłuste. Rybki najchętniej dorsz i inne białe, łosoś okazyjnie (za to Rafał uwielbia 'łososika' i jak byliśmy nad morzem to baaaaaaardzo chciał).mir.ka pisze:Spilett pisze:Ale coś trzeba jeść, staram się nie wyobrażać dzisiejszego kotleta jako części kurki
to może sojowy?
Fuj fuj
pychota
mniam, mniamEwa L. pisze:Jak mam wybierać między schabem a czymś innym to wybieram jajko sadzone, ziemniaki i maślankę.
takie danie też może być![]()
Ja bardzo lubię talarki ziemniaczków z patelni, jajeczko sadzone i kalafiorek z bułką tartą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 31 gości