Hej
Naszej suni ( Owczarek Niemiecki ) Brit pasuje, ale wiadomo, że każdy futrzak potrzebuje czego innego i nie każda karma każdemu psiakowi będzie pasowała, jasna sprawa. Jakiś czas temu koleżanka podesłała mi link do sprzedawcy, który sprzedaje karmę dla psiaków nie drogo i jakościowo 'niby' jest ok, no niby skład faktycznie dobry ma. Jest naturalna, bez żadnych barwników, aromatów spożywczych ( pachnie bardzo przyjemnie, naturalnie

). 16,2 kg kosztuje 88 złotych ( w tym wliczona już przesyłka kurierska ). Nasza sunia bardzo chętnie ją je, a dodam, że to taki wybredny piesek raczej jest

Różne karmy już miała, na początku Eukanuba ( polecana przez naszą wet .. ale wcale taka super nie jest, droga na pewno ), Josera ( fajna, ale troszkę za droga ), Purina Pro Plan Athletic - super, smakowała jej, ale droga i przeszliśmy na Brita - który pasuje jej bardzo. Jednak gdy koleżanka poleciła mi tą karmę, o której wyżej napisałam, to kupiliśmy ją i drugi worek u nas już jest obecnie w trakcie konsumpcji

Wracamy jednak do Brita, bo ta karma, o której napisałam nie do końca naszej suni pasuje. Owszem, gdy wsypuję ją do misko, to znika migusiem, smakuje jej na pewno - to wiem, bo przy innych potrafi wybrzydzać i nawet 1,5 dnia miski nie tknie. Problem jest jednak z częstotliwością wypróżnień, otóż potrafi pójść na dwór o godzinie 8 rano, wszystko co trzeba zrobi, a już o 10 znów muszę z nią lecieć na dwór, bo chce się załatwić... Dziennie po 5/6 kup - za dużo. Na Bricie wyglądało to zdecydowanie inaczej, lepiej. Dlatego teraz Brita weźmiemy
Pozdrawiam