Jak w tytule - firmowy kalendarz książkowy na 2014 rok. Ewentualny zysk z bazarku wpadnie na Kocie Konto czyli na leczenie mojego młodego tymczasa Floriana i na pomoc kotom z opolskiego schroniska.
Kalendarz bardzo elegancki i mega-praktyczny, ma bardzo dużo funkcjonalnych i informacyjnych stron. Lecimy po kolei

format B5, wymiary 21 cm wysokości, 15 cm szerokości i ok 2,2 cm "grubości"

eleganckie obicie - granatowe, matowe tworzywo, nienarzucające się logo firmy, trzy firmowe sześciany ( w tym duży, szary nachodzący na grzbiet kalendarza) oraz "2014" - wszystko wytłoczone

granatowa, a'la satynowa tasiemka do zaznaczania miejsca w kalendarzu, nadrukowane na niej loga firmy

strona na dane osobowe

kalendarz całego 2014 i 2015 roku

plan urlopowy

plany codzienne w ujęciu miesięcznym

każdy dzień na osobnej kartce, z linijkami do zapisków oraz godzinnym ich podziałem

na każdej, "lewej" stronie filozoficzna sentencja

na brzegu całego kalendarza nacięcia i farbowania oddzielające od siebie miesiące

perforowane rożki do oddzierania każdego dnia

na dole kartek mały przegląd sąsiednich miesięcy
Po kalendarzu:

tabela odległości między ważniejszymi miastami Polski

strefy czasowe, numery kierunkowe w Polsce i zagranicą

międzynarodowe skróty samochodowe, tabela maksymalnych prędkości w krajach UE

tabela przeliczników miar i jednostek

instytucje państwowe, ministerstwa, urzędy centralne i wojewódzkie

informacje o krajach UE oraz info o polskich ambasadach w Europie

więcej miar i wag

nazwy rocznic, formaty papieru, kolejne przeliczniki jednostek

alfabetyczne strony teleadresowe, notatki

wzór Wspólnego Oświadczenia o Zdarzeniu Drogowym

mapy, plany i jeszcze więcej map
Zdjęcia nie za dobre - mój aparat nie wspópracuje z ostatnio panującym na dworze oświetleniem

Każda miniaturka otwiera się do dużego zdjęcia.

Zaczynamy od 1zł. Licytujemy do niedzieli 5 stycznia tak, bym już w poniedziałek (edit: no dobra, we wtorek

) mogła wysłać kalendarz.
Koszt wysyłki po stronie kupującego, według cennika PP ok 6,95zł polecony ekonomiczny lub 9,30 za priorytet. Wysyłka ekonomiczna na życzenie kupującego.
Opcja Kup Teraz 30zł + koszt wysyłki, aktualna w każdej chwili, nawet po rozpoczęciu licytacji.
Zapraszam do pomocy opolskim kotom!
Licytują:

KMagda - 10zł

Meg2 - 15zł

KMagda - 20zł

Meg2 - 25zł
KMagda - 30zł