Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 27, 2013 23:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Hmmm...a w bannerku uznałam ,że ab. nieco odbiło- po co pokazuje dwa razy Szajkę ???
No- wizja artystyczna, że ona taki diabeł i anioł, dwa w jednym.
Tak to sobie wytłumaczyłam.
Hmm...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob gru 28, 2013 10:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Trochę odbiło i teraz nie sypiam po nocach. Koty wtedy właśnie prowadzą aktywne życie. A w banerku aureolę muszę przełożyć nad Szajkową głowę.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob gru 28, 2013 11:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

A one nie mają za długich nosków...? :mrgreen:

kotkins

Post » Sob gru 28, 2013 12:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

kotkins pisze:A one nie mają za długich nosków...? :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob gru 28, 2013 13:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Profile jak u Chopina. ;) Manfredę cechuje podobne rozwinięcie nosowej części ciała.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Sob gru 28, 2013 14:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Mają i mam zamiar ten błąd natury naprawić patelnią :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob gru 28, 2013 18:07 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

ab. pisze:

Mają i mam zamiar ten błąd natury naprawić patelnią :twisted:

No Kochana jak ktoś sobie ma dwa niebieskie, to znaczy, ze jednego guza mu mało było. Pomieszkiwał swego czasu u nas ( hotelowo ) - taki jeden Oskar. Diaboł wcielony przeuroczy.

Kotkins - trzeba zrobić bazarek - ja bym tego Czarnego jeszcze trochę podleczyła jednak.........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob gru 28, 2013 18:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Wolę podesłać kasę.
Jestem leniwa jak diabli.
Po nowym roku wesprę bestię, ok?
Teraz się nie posiadam, aczkolwiek obiecaną mam wypłatę przed nowym rokiem, ale z obietnicami to wiadomo JAK jest...

A co jemu jest?- niech zapytam jak Mosze Abrahama???

kotkins

Post » Sob gru 28, 2013 18:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Oczy to raz. Łuska mu się gromadzi. Ma te takie guzki wokoł ślepiów - kilka co najmniej.

Dziwnie oddycha,pochrapuje.... - w nosie mu sie dziwnie tak coś dzieje.Nie gluci. Nie umiem dokładniej......No nie jest tak jak być powinno. Po Moreli i Bono - mam ucho do dziwnych dzwięków......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob gru 28, 2013 20:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Pomysł z patelnią przedni.
Prawidłowy kot nosa nie ma , bo tak ładniej.

Trzeba zbadać Maurycego.
Mau-rycy...i się drze.
Dooobre imię.

kotkins

Post » Sob gru 28, 2013 20:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

On się nie drze, on RYCZY to jest doskonałe określenie. Zajefajny jest. Do tego ma obsesję na punkcie kąpieli. Na dzwięk odkręcanego kranu gna ile sił w persich łapach ( czyt. dostojnie acz żwawo kroczy ) i wstawia łeb pod kran. A co jak co łeb on ma.

Teoś dostanie kompleksów - jest przy nim malutki.... ( ale ogon ma od Teosia krótszy )

Obrazek

Neigh

Post » Sob gru 28, 2013 20:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Zrobię i dla niego bazarek w razie czego. Wal jak będziesz potrzebować Neigh.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob gru 28, 2013 20:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Zosik pisze:Zrobię i dla niego bazarek w razie czego. Wal jak będziesz potrzebować Neigh.

Dzięki :-)

A w ogóle to chciałam oswiadczyć, ze pozbyłam się tymczasa:-) Tymczas został wysterylizowany dzięki pomocy Rapsodii ( wielkie dzieki raz jeszcze, jestem Twoją dłużniczką ) i się wyprowadził. Ma nowe imię - Klara. Dom załatwiony po znajomości:-). Koleżanka której chciałam upchnąc kota miała koleżankę, która kota poszukiwała. Klara wymaga jeszcze jednego szczepienia, ale to już zrobi nowy dom.
Obie strony zadowolone z nowej sytuacji:-). W domu jest jeszcze zgrzybiały psi staruszek ( ze schronu w Józefowie ) + p. Dziadek - Państwo + Państwo Młodsi ( 17 letnia dziewczyna i 15 letni chłopiec ). Chłopiec został nadwornym towarzystem do spania w łożku:-). Także gra i bucy Można sie cieszyć.....

Obrazek

Neigh

Post » Sob gru 28, 2013 20:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

:balony: :torte: :piwa: :dance: :smokin: (sobota dzisiaj, to można się cieszyć dowolnie, nie?)
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Sob gru 28, 2013 21:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- koty hurtowo!

Ujjj...Zosik... :mrgreen:

kotkins

[poprzednia][następna]