Wątek Kotek Trójimiennych . Perełka i Fuku zapraszają .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 22, 2013 18:41 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

mir.ka pisze:
kuba.kaczor13 pisze:
Spilett pisze:Hej :)
Lepiej, że ludzie nie biorą bezmyślnie kotów na prezent, niż żeby miały potem być wyrzucane :(
Mam nadzieję, że te dwa, które dziś wyadoptowano, znalazły dobre domki na zawsze ;)

dobrze mówisz , ale jak wychodzisz po całym dniu i widzisz te paczałki wlepione w ciebie ,
to się serce kraje że one muszą tam być :(

ale nieraz lepiej żeby zostały niż wracały zestresowane :(

dziś był taki padalec w schronie.Z dziewczyną .Biedna istota.on kuśwa gwiazdor w kółko golony,
pępek świata , koteczka dl mamusi na prezent szukał :evil: :evil: :evil: .Został dyplomatycznie załatwiony odmownie nim wybrał ze " o to może ten - pokazany po 5 minutach oglądania kotów przez szybę " A on cichutka jak myszka .szok :roll:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie gru 22, 2013 18:44 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

kuba.kaczor13 pisze:
mir.ka pisze:
kuba.kaczor13 pisze:
Lepiej, że ludzie nie biorą bezmyślnie kotów na prezent, niż żeby miały potem być wyrzucane :(
Mam nadzieję, że te dwa, które dziś wyadoptowano, znalazły dobre domki na zawsze ;)

dobrze mówisz , ale jak wychodzisz po całym dniu i widzisz te paczałki wlepione w ciebie ,

dziś był taki padalec w schronie.Z dziewczyną .Biedna istota.on kuśwa gwiazdor w kółko golony,
pępek świata , koteczka dl mamusi na prezent szukał :evil: :evil: :evil: .Został dyplomatycznie załatwiony odmownie nim wybrał ze " o to może ten - pokazany po 5 minutach oglądania kotów przez szybę " A on cichutka jak myszka .szok :roll:

niech idzie do zabawkowego :evil:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 22, 2013 18:46 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

Zaczynam rozumieć koty
Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 22, 2013 18:48 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

Czesc :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie gru 22, 2013 18:58 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

kuba.kaczor13 pisze:
mir.ka pisze:
kuba.kaczor13 pisze:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Nie gru 22, 2013 19:03 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

na poprawę humoru
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 22, 2013 19:10 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

Obrazek
Pogodnych Świat zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie gru 22, 2013 19:15 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

mir.ka pisze:Obrazek
Pogodnych Świat zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.

pięknie miaudziękujemy , Za pamięć i za życzenia .
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 22, 2013 19:16 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

Hejo, jak dobrze że tu wskoczyłam przeglądając forum. Trochę mi się humor poprawił.
Wesołych Spokojnych Mruczących Świąt życzę ja i mój kot_sierota_oparzacz :kotek:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

Post » Nie gru 22, 2013 19:20 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

Blodka pisze:Hejo, jak dobrze że tu wskoczyłam przeglądając forum. Trochę mi się humor poprawił.
Wesołych Spokojnych Mruczących Świąt życzę ja i mój kot_sierota_oparzacz :kotek:

Dzięki i zapraszamy częściej :D
Wszyscy mile widziani :ok:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 22, 2013 19:22 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

koty ,kotki i kocice oraz ich przemyślenia

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 22, 2013 19:23 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

:ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Nie gru 22, 2013 19:39 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

kuba.kaczor13 pisze:koty ,kotki i kocice oraz ich przemyślenia

Obrazek Obrazek Obrazek

nie mogę tego swoim pokazywać :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: bo one jak na razie to tylko sikają...do kapci :evil:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 22, 2013 19:47 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

jeszcze troszkę rozweselaczy , nim mod rzuci mi bana

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Nie gru 22, 2013 20:00 Re: Kotki Trojga Imion - część druga ,może nie ostatnia

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Diabelski Diabeł Lamar
vel Kozi Cyc
Prosimy pięknie w nasze skromne progi http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10466019

ObrazekObrazek

Blodka

Od: Sob wrz 07, 2013 9:45

[poprzednia][następna]