KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 22, 2013 0:38 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

fruciu pisze:a nie ma tam jakiegoś stroju z lat 70? męskiego lub damskiego?
potrzebuję na sylwestra :roll:

Wszystkie poszły albo do Domu Kultury na Kazimierzu, albo na śmietnik... ale podział był taki, że łowicz, sandomierz itp do DK, 60, 70, rosyjskie, cygańskie itp na śmietnik...

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Nie gru 22, 2013 9:27 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

masKotka? pisze:
fruciu pisze:a nie ma tam jakiegoś stroju z lat 70? męskiego lub damskiego?
potrzebuję na sylwestra :roll:

Wszystkie poszły albo do Domu Kultury na Kazimierzu, albo na śmietnik... ale podział był taki, że łowicz, sandomierz itp do DK, 60, 70, rosyjskie, cygańskie itp na śmietnik...

Szkoda że nie wiedziałam wcześniej, bo jakieś bluzki rosyjskie i halki chętnie bym przytuliła :mrgreen: .
Jako żem niemobilna a rzeczy do Chatki czy schroniska mam sporo (nie mówiąc o 2 worach nakrętek) to jakby ktoś zmotoryzowany mógł w ramach nastroju świątecznego podjechać odebrać byłabym zachwycona :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 22, 2013 10:21 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Alienor pisze:Szkoda że nie wiedziałam wcześniej, bo jakieś bluzki rosyjskie i halki chętnie bym przytuliła :mrgreen: .
Jako żem niemobilna a rzeczy do Chatki czy schroniska mam sporo (nie mówiąc o 2 worach nakrętek) to jakby ktoś zmotoryzowany mógł w ramach nastroju świątecznego podjechać odebrać byłabym zachwycona :D .

No to dawaj :) Nie mam za dużo miejsca, bo wożę koło do wymiany i ten wór szmat ale musze wlasnie z nim jechac do schroniska :)

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Nie gru 22, 2013 12:45 Re: nie pisać nowy watek

Grafik dyżurów 23.12.-29.12.
23.12. pon. rano brak wiecz. sprzątanie
24.12. wtorek rano Kasia wiecz. Ania
25.12. środa rano Ania wiecz. brak
26. czwartek rano brak wiecz. brak
27.12. piątek rano brak wiecz. brak
28.12. sobota rano brak wiecz. brak
29.12. niedziela rano brak wiecz. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie gru 22, 2013 13:14 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Proszę dyżur w czwartek wieczór.
Jutro popołudniu jeśli dam radę to też podjadę.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie gru 22, 2013 13:29 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

środa wieczór proszę :)

Kociaste ok, trochę przykurzone i kichające, ale to nie katar tylko pył. Porządnie wywietrzyłam, myłam półki, podłogę itp. kilka razy żeby im się łatwiej oddychało, ale efekt jest tylko na chwilę :wink:
Wszystkie michy były puściuteńkie i wylizane :mrgreen: Kupy bardzo ładne, chyba ten tynk im służy w tym temacie :mrgreen:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Nie gru 22, 2013 14:20 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

sobota rano,

w czwartek rano mogę podjechać na szybki dyżur bo ok 10 muszę już wyjechać na rodzinne spotkanie

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Nie gru 22, 2013 14:22 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 23.12.-29.12.
25.12. środa rano Ania wiecz. brak
26. czwartek rano brak wiecz. brak
27.12. piątek rano brak wiecz. brak
28.12. sobota rano brak wiecz. brak

czwartek rano

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Nie gru 22, 2013 20:34 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Hej Wszystkim :)
Jejku kiedy my Wam ten transporter oddamy :oops: chyba już przed Wigilią nie zdążymy, mieliśmy dziś przywieźć go, no ale zamiast do Chatki to jechaliśmy z Leviskiem do Lupusa, ten to serio nas nie będzie lubił :roll: maść do uszu, krople do oczu, a teraz jeszcze syropek :roll: masakra. Tyle jeśli chodzi o złe informacje.
Z dobrych to takie, że dziś mijają 2 lata odkąd mamy Ineczkę :) zleciałooo :)
I ogólnie u dziewczyn zdrowie i samopoczucie (odpukać) dobre :) no ale Levisek gdyby nie te oczko, brudne uszy i powiększone węzły chłonne to też bardzo dobrze :) szaleją razem :) i śpią też z nami wszystkie oba-trzy :ryk:
Wczoraj goście u nas byli bo Rafał miał urodziny w piątek i obawialiśmy się, że Levi będzie ciągle na stole, ale na szczęście tylko na początku psocił a później bawił się z dzieciakami :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Nie gru 22, 2013 20:40 Re: nie pisać nowy watek

Grafik dyżurów 23.12.-29.12.
25.12. środa rano Ania wiecz. Marta
26. czwartek rano Beatka wiecz. Mara
27.12. piątek rano brak wiecz. Teresa
28.12. sobota rano Agata wiecz. Teresa

terenia1

Post » Nie gru 22, 2013 20:48 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Zabrałam dziś do domu wszystkei kontenerki i wolne kuwety. Wszysko wymyję i zdezynfekuję i po świętach przywiozę do kociarni.
Niestety kontenerków z kociarni zabrałam tylko chyba 6 w tym jeden ten rózowy raczej nadaje się do wywalenia jest popekany i poklejony szarą taśmą - chyba nie ma sensu go reanimować.
Dziewczyny proszę w miarę możliwosci polokalizujmy gdzie są nasze kontenerki bo normalnie rozpływają się w kosmosie :?
Jeden już zlokalizowany bo jest u Edytki :wink: Edytko spokojnie możecie nam go podrzucić w miarę możliwości wiadomo przed świętami każdy zajęty :)
Jeden pewnie jest na Rozkówce z Łapkiem?
Jeszcze coś Wam przychodzi do głowy?

Kuwety też przejrzę i jak będą mega zniszczone wywalę - trzeba by kupić kilka nowych takich wymiarowych żeby nie było problemu z ich przechowywaniem - wchodzi jedna w drugą i spoko zajmują mniej miejsca bo teraz to każda kuweta z innej parafii.

Jutro przywiozę na kociarnię te nowe koszyki wiklinowe - bo te co są w tej chwili na zdrowej trzeba wszystkie zabrać zdezynfekować i umyć - bo na zdrowej mega wszystko zasyfione pyłem i kurzem 8O
Tak ze jutro mamy mega robotę :cry: I każde rączki do pomocy się przydadzą - jak taylko ekipa remontowa skończy wszystko na kwarantannie to mozemy zacząć działać.

terenia1

Post » Nie gru 22, 2013 20:52 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

I przydałyby się na jutro mega ostre nożczki - musimy pociąc wszystkie koce na mniejsze kawałki nadające się potem do boksów. Część posłań ze zdrowej też by się przydało zabrać do prania.

terenia1

Post » Nie gru 22, 2013 20:55 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Teresa a te kontenery, które są w kibelku porozkładane na części też liczyłaś? Nie wiem, czy nie stoją też jakieś na tych górnych półkach nad zlewem? Od Śnieżki kontenerek wrócił? Na Rozkówce jest chyba jeszcze jeden oprócz tego Łapkowego.

The Szops

Post » Nie gru 22, 2013 20:56 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Ale chyba ten kontener, w którym jechał Łapek to jest Fruciowy :?:

The Szops

Post » Nie gru 22, 2013 21:00 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

edisza pisze:Hej Wszystkim :)
Jejku kiedy my Wam ten transporter oddamy :oops: chyba już przed Wigilią nie zdążymy, mieliśmy dziś przywieźć go, no ale zamiast do Chatki to jechaliśmy z Leviskiem do Lupusa, ten to serio nas nie będzie lubił :roll: maść do uszu, krople do oczu, a teraz jeszcze syropek :roll: masakra. Tyle jeśli chodzi o złe informacje.
Z dobrych to takie, że dziś mijają 2 lata odkąd mamy Ineczkę :) zleciałooo :)
I ogólnie u dziewczyn zdrowie i samopoczucie (odpukać) dobre :) no ale Levisek gdyby nie te oczko, brudne uszy i powiększone węzły chłonne to też bardzo dobrze :) szaleją razem :) i śpią też z nami wszystkie oba-trzy :ryk:
Wczoraj goście u nas byli bo Rafał miał urodziny w piątek i obawialiśmy się, że Levi będzie ciągle na stole, ale na szczęście tylko na początku psocił a później bawił się z dzieciakami :)

Co się Leviskowi dzieje ze zdrówkiem? Powiększone węzły ?

The Szops

[poprzednia][następna]