dzięki środkom wpłaconym przez p. Annę B. na konto Fundacji Pod Jednym Dachem
14.11.2013 została wysterylizowana kotka ze wsi Mulawicze
1.

kotka ze wsi Starzyna, gmina Dubicze Cerkiewne, przywieziona do lecznicy 12.11.2013, ale ciachnięta dopiero 18.11.2013, kilka dni po sterylce przetrzyma ją u siebie pinokio_
2.

2.(1)

kotka ze wsi Starzyna, gmina Dubicze Cerkiewne, przywieziona na sterylkę 18.11.2013, wysterylizowana 21.11.2013
3.

3.(1)

18.11.2013 pojechałyśmy po kolejne kotki do wsi Starzyna, gmina Dubicze Cerkiewne (tym razem udało się zgarnąć tylko 2 kotki)

kotka tricolorka została wysterylizowana 21.11.2013 (sterylka z wpłaty celowej od p. Anny B.

)

kotka czarna ze wsi Starzyna została wysterylizowana 21.11.2013 (z puli 15 sterylek z 1% podatku) sterylizacja sfinansowana przez Operację Zabieg
1.

jeśli dobrze kojarzę to we wsi Starzyna są jeszcze 2 dorosłe kotki do ciachnięcia i 4-5 młodych do ciachnięcia na wiosnę (teraz mają około 2-3 miesięcy), chyba, że są jeszcze jakieś dorosłe kotki, które do tej pory się jeszcze nie ujawniły
mam kolejne zgłoszenie o kotkach do sterylizacji, tym razem kotki ze wsi Krzywa (prawdopodobnie będzie do sterylki 6 kotek i 2 kocury), więcej szczegółów będę znała po weekendzie
mam jeszcze zgłoszenie o 2 kotkach (1 kotka z Bielska i 1 kotka ze wsi Lewki), no i mamy jeszcze z pinokio_ do złapania 7 kotów w Bielsku Podlaskim na cmentarzu prawosławnym (1 dorosła kotka i sześć 6-miesiecznych kociaków, ale nie wiem ile z tego jest kotek a ile kocurów)
tak więc póki co kotów w Bielsku Podl. i okolicach do ciachania jeszcze trochę będzie :twisted