Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 16, 2013 13:28 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Hej Zuziu!
A co z tobą? :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lis 16, 2013 17:03 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Witamy się sobotnio :)
Żuczuś piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob lis 16, 2013 20:26 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Co słychać u Jamnisia i koteczków ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lis 17, 2013 13:50 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Witamy niedzielnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie lis 17, 2013 14:10 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Żuczusiowo wita wszystkie Ciocie, w pochmurną niedzielę:)

Ewa L. pisze:Hej Zuziu!
A co z tobą? :(

A no...tak mało czasu mam dla siebie...
Miałam mocno zakręcony tydzień, następny chyba będzie jeszcze gorszy...

Rozpoczęliśmy remont kuchni i się zaczęło...
Najpierw musiałam się dogadać z małżem, jak ma wyglądać nasza kuchnia :mrgreen: potem były gonitwy po sklepach, a potem...moja radość trwała aż...dwa dni
Mama męża trafiła do szpitala no i po remoncie...(wszystko rozgrzebane )
Mamy zmartwienie, bo Babcia ma 86 lat i mocno chore serducho...
Może wypuszczą ją we wtorek lub środę, a do tego czasu robimy porządki u Babci...Nasze prace odłożyliśmy na bok...ja obrus na szydełku dla córki, który zaczęłam ( chciałabym zdążyć go ukończyć na święta ) a mąż swoje zajęcia.
Jedynie na co musi znależć czas w tym tygodniu, to dokończenie kociego domku dla trzech bezdomniaczków dla pewnej Pani, która dokarmia i dba o te biedulki.
(Bo mój małż w okresie jesiennym czasem produkuje kocie wille 8) w zależności od tego, ile materiałów uchronimy przed piecem :mrgreen: )

A ja nawet do laptopa nie miałam czasu podejść.

barbarados pisze:Co słychać u Jamnisia i koteczków ?

Basiu, nasza zwierzynka je, śpi, okupuje co wygodniejsze miejsca na stołach, komodach i kanapach, tylko Kropcia tradycyjnie...na kredensie

Żuczuś dostał nowe zabawki, piłeczki i kości gumowe, piesio bardzo lubi takie, które piszczą:) hałasuje ile wlezie... jest szczęśliwy, bardzo, bardzo:)
Aż się mąż wczoraj dobrał do jednej i wydłubał piszczałkę, bo piesio zagłuszało mu rozmowy przez telefon
Jamniś się obraził.
Już nie kocha tej piłeczki.

floxanna pisze:
shira3 pisze:Jaki grzeczny :) Mój ś.p. Drops tylko patrzył, żeby zwiać z wanny i się otrzepać gdziekolwiek :D

Moja znajoma miała problem odwrotny — jej pies kochał kąpiele i nie chciał wyjść z wanny. Niestety, nie był to jamnik, tylko… sznaucer olbrzym o masie zbliżonej do masy właścicielki :twisted:

Ojej:)
To ten mały sznaucerek starał się jak mógł:) pewnie po takiej kąpieli był zaraz malutki remoncik łazienki:)

Miraclle pisze:Żuczek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fajna sesja :mrgreen:
Psinka przyłapana w kąpieli :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dżulka też po kąpieli starannie się wyciera :ryk:
Najlepiej w kanapę, pościel, albo ubrania dużych :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Basiu, Żuczek na szczęście nie ma możliwości w ubrania, ale gdyby mógł, pewnie by sobie nie odpuścił :mrgreen:

barbarados pisze:To tak , jak i moje . Wszystko ie nadaje do wytarcia . A potem mieszkanie pachnie mokrym psem :?

Skąd ja to znam, a jak fajnie jest gdy się wytrze w świeżo założoną pościel :mrgreen:

MonikaMroz pisze:Ale super sesja Pana Żuczka :)
On jest przecudowny :)

Moniko, ba, łobuz zawsze jest cudowny bynajmniej na fotkach, albo gdy śpi :wink:

bozena640 pisze:Witamy się sobotnio :)
Żuczuś piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Bożenko, Żuczusiowi to się chyba w głowie przewróci od tych pochwał :1luvu:

No i nie mam czasu na odwiedzenie Waszych wątków, ale nadrobię, obiecuję :pisanie:
Zaraz jedziemy do szpitala...

Buziaki dla wszystkich, którzy o nas pamiętają :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie lis 17, 2013 20:37 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Zabawki muszą piszczeć ! Gacucha też tak uważa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: I też nie jest to przyjemne dla ucha ale ... czego sie dla piesia nie robi .
Zuziu za Babcię potrzymam i za remont :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lis 17, 2013 21:09 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Współczuję rozgrzebanej kuchni :roll:
Remonty są okropne, co prawda efekty po wszystkim cieszą, ale najpierw trzeba przeżyć remont :roll:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko mamy
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon lis 18, 2013 8:04 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Zuzko :1luvu:
przyłączam się do :ok: :ok: :ok: za zdrówko babci :D

Remonty - tak jak zauważyła Miraclle - są okropne, ale efekty potem cieszą oczy ... wytrwałości :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon lis 18, 2013 20:10 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

AnnAArczyK pisze:
floxanna pisze:
shira3 pisze:Jaki grzeczny :) Mój ś.p. Drops tylko patrzył, żeby zwiać z wanny i się otrzepać gdziekolwiek :D

Moja znajoma miała problem odwrotny — jej pies kochał kąpiele i nie chciał wyjść z wanny. Niestety, nie był to jamnik, tylko… sznaucer olbrzym o masie zbliżonej do masy właścicielki :twisted:

Ojej:)
To ten mały sznaucerek starał się jak mógł:) pewnie po takiej kąpieli był zaraz malutki remoncik łazienki:)

Dziewczyna szybko doszła do wniosku, że trudno, zimą pies nie będzie „prany”, a od wiosny do jesieni „pławiła” go w jeziorze.

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto lis 19, 2013 2:00 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

floxanna pisze:Dziewczyna szybko doszła do wniosku, że trudno, zimą pies nie będzie „prany”, a od wiosny do jesieni „pławiła” go w jeziorze.

Tiaaaa....PONka mojej sąsiadki na słowo wanna użyte w rozmowie , reagowała wbiciem się pod najniższy fotel. W obliczu jeziora nikt nie mógł jej powstrzymać, bez względu na porę roku...A jezioro mogło być stawkiem dla kaczek i gęsi z odpowiednią zawartością. Po wykąpaniu piesia lokowała się na siedzeniu autka i resztę drogi pawiowała - bo ona kochała jeżdzić , ale miała chorobę lokomocyjną :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lis 19, 2013 14:05 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

AnnAArczyK pisze:Buziaki dla wszystkich, którzy o nas pamiętają :ok:

Skarbie Żuczusiowy, ja też o Was pamiętam :1luvu: :1luvu: :1luvu: choć Duża nie zauważyła :twisted:

Mizianka i buziaczki Kochanie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 19, 2013 20:12 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

Witamy .Pamiętamy i często paczamy ,tylko czasu brak na wszystko.
Pruszkowskie Panny pozdrawiają ,a Perełka będzie w konkursie ( link w podpisie)
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Wto lis 19, 2013 20:36 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers...Jamniś i jego Kumpel cz.4

To posyłamy wagon ciepłych myśli i dużo siły życzymy :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]