Wczoraj mi mowę z zachwytu odebrało, ale dzisiaj też nic mądrego do głowy nie przychodzi.
No, piękne są i basta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasia.stargard pisze:Zdjęcia wszystkich kotów śliczne. Fryc zawsze pierwszy,ale brzusio mu urósł.
shira3 pisze:Jesteś pewna, że on nie jest kotny?![]()
AgaPap pisze:Fryc do tego jak chomik, pewnie gromadzi wszystko w tej oponce co ma na brzusiu
oleska222 pisze:Witam! Podczytywałam Wasz wątek lata temu na forum, teraz wróciłam, patrzę, a Wy ciągle tutaj![]()
Także musiałam się odezwać i przedstawić jako ukryty fan super czwórki![]()
Pozdrawiamy z Salsą i czekamy na nowe fotki i opowieści!
oleska222 pisze:Joasiu, nordic koting wymiataNie liczy się ilość, ale jakość.
oleska222 pisze:A ja i tak mam do nadrobienia spore zaległości w czytaniu... Od połowy 2009...
oleska222 pisze:O matko... Sznycek / Frycek... Wczoraj w środku nocy czytałam i nawet nie zdałam sobie sprawy... Bardzo mi przykro
alus1 pisze:Jestem dumna z mojego Ukochanego nauczył Was czegoś w końcu do Was dotarło znaczy co macie robić żeby kotka zadowolić![]()
![]()
Cały odcinek o NIM hmmm miodzio a zaraz kalendarz nowy zacznę i znowu będzie moja mordeczka do zacałowania![]()
I proszę mi tu nie szkalować mojego kochanego Maleństwa o imieniu Fryc
shira3 pisze:Czy ja wiem, czy największą?Z tego co kojarzę to nas tu całe niezłe grono
JoasiaS pisze:shira3 pisze:Czy ja wiem, czy największą?Z tego co kojarzę to nas tu całe niezłe grono
Tylko Ala zawsze najmocniej o tym zapewnia charakterystycznymi długimi wypowiedziami bez znaków przestankowych![]()
Dostała ten tytuł przez ZAGADANIE
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1106 gości