Aż w końcu się od niej nie opędzisz
Moderator: Estraven

oleska222 pisze:Nie mogę się doczekać! Uwielbiam jak kładzie sie na mnie i mruczy, wszystkie stresy ulatują w kosmos. Ale... trzeba sobie na to zapracować

zysia1986 pisze:A ja zastanawiam sie jak oduczyć Ramzesa żeby nie spał z Moim synkiem . Bo spią razem :/ I nie wiem zdania są podzielone ... niektórzy mowią ze nie ma się czym martwić a inni głupi tekst" Pamiętaj ze to tylko kot " głupie stwierdzenie a Wy co o tym myslicie ?
 Moja Elisha uwielbia spać z moim synkiem, nigdy nie miałam z tym kłopotu.
 Moja Elisha uwielbia spać z moim synkiem, nigdy nie miałam z tym kłopotu.

A podczas wszystkich innych zabaw bedziemy uzywac wylacznie zabawek. Tego sie wlasnie boje - ze cos powazniejszego z tego wyniknie, staram sie ja socjalizowac z jak najwieksza liczba osob i nie chcialabym, zeby ktos przez nia ucierpial. Poza tym, jezeli zdarzy sie ze bedziemy musieli oboje z TZtem wyjechac to musze ja z kims zostawic i miec pewnosc ze sie bedzie gowniara zachowywac...
 A podczas wszystkich innych zabaw bedziemy uzywac wylacznie zabawek. Tego sie wlasnie boje - ze cos powazniejszego z tego wyniknie, staram sie ja socjalizowac z jak najwieksza liczba osob i nie chcialabym, zeby ktos przez nia ucierpial. Poza tym, jezeli zdarzy sie ze bedziemy musieli oboje z TZtem wyjechac to musze ja z kims zostawic i miec pewnosc ze sie bedzie gowniara zachowywac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości