Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 24, 2013 9:32 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Śliczna jest. Pomimo :1luvu: :wink:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw paź 24, 2013 9:35 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Morelkowy ciąg dalszy :mrgreen:
Czyż ona nie jest śliczna? Mimo krówkowatości?
(...)

żeby nie była taka zołzowata jeszcze.. :roll:

I jeszcze żeby krówkowatość była symetrycznie rozłożona? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw paź 24, 2013 9:39 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

śliczna :1luvu: .
A do tego zołza :love: .
Zołzy są najlepsze :mrgreen: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw paź 24, 2013 9:57 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Na symetryczności mi nie zależy :twisted: Powiem więcej - nie lubię :mrgreen:
A mówiłam już kiedyś, że Morelka była zgarnięta jako buro -biały kociak?? Białe było białe, a czarne było bure,prążkowane.. I czemu poczarniało? :roll:

Normalnienie Migdała przejawiło się wczoraj w zarzyganiu - lady w kuchni wraz z deską do krojenia, dalej lady, podłogi pomiędzy ladą a stołem, stołu, owoców w misce, stołu, podłogi... 8O
Zaczął był na lodówce.. Machnęłam ręką i powiedziałam 'nie tu!' - efekt był taki :twisted: On jest bardzo wrażliwy i bojący, nawet krzyczeć nie trzeba, wystarczy powiedzieć 'nie', albo czymś machnąć.. Ale na Morelę się zaczaja i napada :twisted: mimo mojego 'nie wolno'.
Mam fobię na temat, że mi się porzyga w jakąś szparę pomiędzy meble, lodówki, piece, a przecież sobie niczego nie odsunę :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw paź 24, 2013 10:00 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Mam fobię na temat, że mi się porzyga w jakąś szparę pomiędzy meble, lodówki, piece, a przecież sobie niczego nie odsunę :?

Wszak wyschnie :twisted:

Biedny koteczek.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw paź 24, 2013 10:57 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Morelka jest bardzo ładna a niesymetryczne umaszczenie tylko dodaje jej uroku :P
Sprzątania takiego obszernego pawika współczuję, doświadczam tego dość często i wiem jakie to wkurzające :evil:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw paź 24, 2013 17:13 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Morelkowy ciąg dalszy :mrgreen:
Czyż ona nie jest śliczna? Mimo krówkowatości?
Obrazek
Obrazek

żeby nie była taka zołzowata jeszcze.. :roll:

oooo, to to to ale ogólnie pietna jezd zaraz po Migdałku :mrgreen:
a tak nawiasem to ona całkiem "w sobie" jest baba , że tak sie wyrażę , coby nie rzec, że "przy kości " a pfe, damy nie bywaja przy kości, damy sa ładnie zaokraglone :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw paź 24, 2013 17:32 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

alessandra pisze:a tak nawiasem to ona całkiem "w sobie" jest baba , że tak sie wyrażę , coby nie rzec, że "przy kości " a pfe, damy nie bywaja przy kości, damy sa ładnie zaokraglone :lol:

:ryk:
A morelowa ciągle płacze, że biedna Morelka nie chce jeść :kotek:
śliczny ma pyszczek :1luvu:
Obrazek

Revontulet

Post » Czw paź 24, 2013 18:26 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

To Migdał gorzej jadł. Teraz je lepiej :lol: Ale Morelka normalnie, a poza tym ona nie jest grubaskiem, schudła po operacji i na mięsie. Jest bardzo puchata i krępa; może ma jakąś nadwagę, ale nie wygląda to na potrzebę odchudzania. Poza tym ma 13 lat, mniej się rusza.
Buźkę ma ładniutką, ale trzeba ją mocno trzymać, żeby pocałować, a Migdałka czasem można cmoknąć ot tak sobie :wink:
Jakbym miała duużo pieniędzy, to bym sobie dobrała trochę kotów i może by się wyrównały różne potrzeby.. :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 25, 2013 8:22 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:bym sobie dobrała trochę kotów i może by się wyrównały różne potrzeby.. :mrgreen:

Myślę że ile by tych futer nie było i tak potrzeby by się nie wyrównały ;)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt paź 25, 2013 9:04 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Myślisz, znaczy, że mam takie niezaspokojone??

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 25, 2013 13:25 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nie, po prostu mam więcej futer i niestety żadne z nich osobno ani wszystkie razem wcale nie mają akurat takich zachowań jakie bym chciała a często wręcz przeciwne :twisted:
I podejrzewam że gdyby ich było dwa czy trzy razy tyle co teraz byłoby tak samo :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt paź 25, 2013 14:07 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

To się nazywa karma :mrgreen:
Niektóre to mają jednego kota - grzeczny , miziak, łóżkowy, nie sika poza kuwetę, je, nie choruje... itd.

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 25, 2013 14:35 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

albo może macie za duże wymagania wobec biednych kotków? :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Post » Pt paź 25, 2013 14:39 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Revontulet pisze:albo może macie za duże wymagania wobec biednych kotków? :mrgreen:

Powiedziała ta co ma - może nie całkiem zdrowe - ale dwa śliczne miziaki zabawowe, jedzące bez niespodzianek .. :wink:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]