Moderator: Estraven
psiama pisze:Dokładnie, koty sa fajne![]()
Przyjdzie taka popatrzy Ci w oczy takim maslanym zezem, strzeli barana w oko i zacznie przestawiać cie kregi szyjne mrusząc jak traktor.
No jak nie kochac ?
hmmm, brzmi zachęcająco, ale nie mam ani gdzie ani kiedyvillemo5 pisze:Hmmmmm... ja chodzę na yogę i to mi daje masę energii.
z basenem niestety znam ten ból, a tż od jakiegoś czasu w ogóle bardzo zajęty, do domu wraca 21-22, potem kolacja, itd, a wstajemy o 5... teraz jestem w pociągu do katowic, bo tż ma parę dni urlopu.... żeby zdążyć zaimpregnować dach przed mrozami......solangelica pisze:Charm, u nas tez jesienne przesilenie. Mnie pomaga gorace kakao.... W dużym kubku rzecz jasna. Lubie tez wziąć kijki i polazic po okolicy albo jechać ze Zbyszkiem na basen. Choc to nie zawsze wypala (brak czasu...).
trzymam się trzymam.... nie mam wyjściasolangelica pisze:Trzymaj się dziouszka. Nie daj się. Cierpliwie czekamy ze Zbyszkiem na Wasz byzuch
niedługo powinny być, ndal czekamsolangelica pisze:Hejoo jak zyjesz? Jak wyniki badan?
biedactwosolangelica pisze:Ja przestaje wypluwać pluca. Dzis odbieram rentgen z opisem. Ciekawe czy tam cos mam hy hy, żeby nie wyszlo jednak ze jestem kobieta bez sercaseseseee
![]()
poooowoooooliii, ale do przodusolangelica pisze:A jak ida prace? Jakis postep jest?

Olek na 95% nie, chce jechać na rowerze z kumplem - ja odpadam z powodu stawów, a on przez cały sezon nigdzie nie pojechał na rowerze...solangelica pisze:27 w niedziele jade ze znajomkami zwiedzac kopalnie Guido w Zabrzu. Jakbyscie reflektowali, to zapraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości