jessi74 pisze:AgaS podeśle Ci ladniejsze zdjęcia
Tak, dziś wysle zdjecia i moj nr telefonu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michalinadzordz pisze:Ja jestem na wygnaniu i nie mogę na razie mieć żadnego kota
turkawka pisze:No i chcialam powiedziec, ze cialem wrocilam
mawin pisze:szukam DT dla 3 kociaków które są obecnie w Szprotawi i grozi im wywiezienie do lasu. Tak właściciele pozbywają się wszytskich miotów a kotki nie chcą wysterylizować i jak to w małej miejscowości nikt nic z tym nie zrobi
może chociaż tym kotkom się udaBardzo proszę o DT dla nich, bardzo....
Thorkatt pisze:Kochani balowicze - mam do was prośbę.
Na Kocim Balu, a także później chetnie przyjmę naklejki za zakupy z sieci sklepow Żabka/ Fresh - za 13 zł - 1 naklejka.
Chcemy dla naszej kochanej pani Dyrektor, która udostępnia nam miejsce na bal, zorganizować maskotkę - owieczkę. Trzeba aż 90 naklejek, wiec liczę na Waszą pomoc
Edytka1984 pisze:Dwa oseski pilnie potrzebują DT
mają czas do jutra, szukają domu tymczasowego, albo tymczasowego schronienia u kogoś, nie mogą trafić do schroniska, gdyż są w takim wieku i stanie że tam nie przeżyją
jeden mały je już w mairę samodzielnie, drugiego trzeba karmić butelką, albo strzykawką, zabrane z interwencji od osoby chorej umysłowo, której podrzucono te maluchy w kartonie
Maluchy potrzebują ciepłego schronienia i trochę troski.
Pilny DT!!!!!!!
zdjęcia może wrzuci jessi74 bo mi coś mimo kilku prób nie udaje się ich wrzucić
jessi74 pisze:Kiesia dzisiaj doczekała się 10 minutowego spaceru , była przeszczęśliwa, tutaj na zdjeciu leją sie z Mietkiem, Kiesia zrobiła się trwarda i nie daje za wygraną
i tutaj krótki pierwszy samodzielny spacerek w mojej asyscie, wstałyśmy dzisiaj wcześnie rano, żeby był spokój i nie bylo niepokojących dźwięków
michalinadzordz pisze:Edytka1984 pisze:Dwa oseski pilnie potrzebują DT
mają czas do jutra, szukają domu tymczasowego, albo tymczasowego schronienia u kogoś, nie mogą trafić do schroniska, gdyż są w takim wieku i stanie że tam nie przeżyją
jeden mały je już w mairę samodzielnie, drugiego trzeba karmić butelką, albo strzykawką, zabrane z interwencji od osoby chorej umysłowo, której podrzucono te maluchy w kartonie
Maluchy potrzebują ciepłego schronienia i trochę troski.
Pilny DT!!!!!!!
zdjęcia może wrzuci jessi74 bo mi coś mimo kilku prób nie udaje się ich wrzucić
ja dałam na fb
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 392 gości