Kropek to dziki roczny kocurek urodzony w krzakach czy w piwnicy przed blokiem. Z 5 kociąt żyje tylko on - jego mam została otruta- i jego ciocia. Kocurek boi się ludzi, nigdy nie dał sie dotknąć, trzyma bardzo bezpieczny dystans. Zawsze blisko swojej cioci, zawsze głodny i wesoły. Ostatnio Kropek zniknął. Nie wiedziałam co się z nim dzieje, szukałam przez kilka dni ... bałam się, że Kropek został otruty jak jego mam i kilka innych kotów, lub celowo uwieziony w piwnicy. Nigdzie go nie było. Dzisiaj kropek pokazał się pociagająć tyłem w wielkim guzem i zwisająca bezwładnie łapką.
Mąż go złapał i do weta z chłopakiem pojechalismy .... szef odmówił pomocy dla Kropka .... bo kocurek zadrapnął go ... słów mi brak i wyć mi się chce .... nie wiem co mam mysleć i pisać ....
Jestem na jutro umowiona z wetką, która leczy Jasia i Orfeusza i leczyła Calineczkę i ....... ona na pewno pomoże Kropkowi .....
jest jednak "drobny" szczegół .... ja nie jestem w stanie tego finansować .... mam duzo futer .... niestety chorujących .... rezydenci rownież maja swoje potrzeby ....
jedyne co moge dać to fizyczne wykonywanie niezbędnych czynności ... nic więcej ....
nawet klatki nie mam bo siedzi w niej Orfeusz ....
Kropek w tej chwili siedzi w klatce łapce a ja nie wiem co dalej ....
nie ogarniam
wydarzenie na fb Kropeczka https://www.facebook.com/events/5862747 ... pe=regular
Kropek ze swoja ciocią

Pieniążki Kropka, które dotarły bezposrednio do mnie:
04.102013r A.M. 200zł Dziękuję Bardzo
07.10.2013r. R.T. 200zł Dziękuje Bardzo
08.10.2013r. M.Z. 50zł Dziękuje Bardzo
09.10.2013r. A.K.Ś. 30zł Dziękuję Bardzo
10.10.2013r. W.A. 100zł Dziękuję Bardzo
14.10.2013r. T.K. 50zł Dziękuję Bardzo
14.10.2013r. I.W. 50zł Dziękuję Bardzo
15.10.2013r. H.M.B. 100zł Dziękuję Bardzo
17.10.2013r. A.J.30zł Dziękuję Bardzo
28.10.2013r. K&T 50zł Dziękuję Bardzo
....................................................................
razem 860zł
tutaj jedzonko dla Kropka zamówione jak widać jeszcze przed krwotokiem, czekają na niego i puszki i próbki suchego

do tej pory to co było potrzebne, część leków dostałam od znajomych, różnie było ... a część musiałam kupić

.........................................................................
860-80= 780zł
780-188= 592zł
..............................................................................
na teraz jest 592zł w gotówce
jedzonko - teraz jest jak znalazł na podtuczenie kocio

kapsułki - do końca zycia

------------------------------------------------------------------------------
403zł
.
.
faktury na fundację:
na dzień 05.01.2014r. wszystkie wysłane przeze mnie faktury zostały uregulowane