pinokio_ pisze:Sylwia, dla Ciebie, bo prosiłaś
Buba[/img]
Puszek
Panda
Panda i Puszek
Mizia
issey32 potrzebne jeszcze teksty dla Pandy , Buby i Mizi, nie mam większych zdjęć, czekam aż pinokio_ prześle mi zdjęcia na maila
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:Sylwia, dla Ciebie, bo prosiłaś
Buba[/img]
Puszek
Panda
Panda i Puszek
Mizia
Mageda pisze:Bardzo proszę kto ma FB niech dołączy do wydarzenia i udostępnia, zaprasza znajomych...
Tylko 9 osób jest u Bazyla i Pirata na wydarzeniu.
https://www.facebook.com/events/455997521181604/
sylwia1982 pisze:pinokio_ pisze:Sylwia, dla Ciebie, bo prosiłaś
Buba[/img]
Puszek
Panda
Panda i Puszek
Mizia
issey32 potrzebne jeszcze teksty dla Pandy , Buby i Mizi, nie mam większych zdjęć, czekam aż pinokio_ prześle mi zdjęcia na maila
sylwia1982 pisze:issey32 potrzebne jeszcze teksty dla Pandy , Buby i Mizi, nie mam większych zdjęć, czekam aż pinokio_ prześle mi zdjęcia na maila
pinokio_ pisze:Mizia to młoda okolo roczna kicia. Nie wiem jak to opisac, ale ona jest kotem niezrownowazonym. Ma swoje zagrania, jest wprost nachalna do pieszczot, a emocje moga byc tak silne, ze ugryzie, podrapie i ucieknie. Nie wiem, czy o tym pisac w tekscie. Z jednej strony jest kochana, całuśna, a z drugiej strony diabeł wcielony. Niby mądra, a jednoczesnie głupia. Ja nie miałam jeszcze takiego kota. Ciezki orzech do zgryzienia. Jest czysta, załatwia sie do kuwety. Są tez klopoty z czesaniem, nie daje sie czesac, ale i klopotu z sierscia nie ma, nie zbijają sie włosy. Wysterylizowana.
Panda, kotek okolo 5-6 m-cy, czysty, niekastrowany. Jak to kotek młody, figle mu tylko w glowie, ale grzeczny.
Buba, kotka mloda okolo 2 lata, wysterylizowana. Jest bardzo miła, mądra, czysta. Moze byc kotem wychodzacym. Przynosi do domu myszy, łowka bardzo.
Koty w/w odrobaczane były miesiac temu.
Szalony Kot pisze:sylwia1982 pisze:pinokio_ pisze:Sylwia, dla Ciebie, bo prosiłaś
Buba[/img]
Puszek
Panda
Panda i Puszek
Mizia
O Miźce paiętajcie, żeby napisać, że ona nie taki przytulak, kotka z charakterem - jak to tri![]()
Udostępniłam wydarzenie chłopaków na WKDT.
Co do Augustyniaków - wrzuć ich jeszcze na profil Koty, czy link do nich, czy do fot, czy do wydarzenia Pipi. Koty często udostępniają i spory odzew z tego
sylwia1982 pisze:Szalony Kocie masz u mnie 12 pakietów ogłoszeń dla kotów od pinokio_:
- zrobiłam ogłoszenia dla Zefirka na mazowieckie
- zrobiłam ogłoszenia dla Maciusia na podlaskie
i zostaje jeszcze 10 pakietów dla:
1. Misi
2. Grabci
3. Gargamela
4. Rademeneza
5. Marcinka ogłoszenia zrobione
6. Kasi ogłoszenia zrobione
7. Basi (Basię ogłasza Patmol, więc ja ogłoszę Martynkę) ogłoszenia zrobione
8. Piracika ogłoszenia zrobione
9. Bazyla ogłoszenia zrobione
10. Nutki (Nutka ma DS, więc ogłoszę Puszka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 145 gości