Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 27, 2013 10:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

ja dzisiaj wychodziłam tylko przed dom :D
na pocztę idę po południu :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt wrz 27, 2013 10:40 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

We wtorek zrobię ogólne rozliczenie i zamykam bazarek. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt wrz 27, 2013 10:45 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

a ja zrobiłam swój pierwszy bazarek na Kocia Chatkę i nikt niczego nie chce kupić :placz:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt wrz 27, 2013 10:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ewa L. pisze:
Kotina pisze:Witaj, Ewciu :)
ależ ten Twoj wątek rozbudowany ...
chciałam obejrzeć trochę nowych zdjęć panienek, ale .... przeleciałam kilkanaście stron - i nic nie znalazłam :(

Mam nadzieję, że wyniki badań wyjaśniły te bóle głowy.
Jesli juz o tym pisałaś to sorki, ale za dużo tu do czytania
:(

Teraz pracuję popołudniówki i nie bardzo mam kiedy zrobić dziewczynka fotki ale w wolnej chwili postaram się nadrobić :oops:
Na TK idę dopiero 8 października a potem znów neurolog.Wtedy zobaczymy. :ok:

A ja mam ważne badania 3 i 9 października - możemy sobie nawzajem kciuki potrzymać :ok: :ok: :ok:
październik dla nas ważnym miesiącem jest ....
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pt wrz 27, 2013 11:02 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ale miałam dzisiaj sen :oops:
Tak się zdenerwowałam że aż się obudziłam z tych nerw. :ryk: :ryk: :ryk:
Śniło mi się że byłam u lekarza i dostałam receptę na jakieś leki. Poprosiłam lekarza o jakieś leki przeciwbólowe i dopisał mi na już wypisanej recepcie.
Poszłam do apteki aby wykupić receptę a pani do mnie że ona ona czegoś mi tam nie da bo nie można pierwszego i trzeciego leku brać razem.
Rzuciłam pani od niechcenia że ten trzeci lek to dla kogoś innego a pani do mnie że muszę iść do lekarza aby wypisał na osobnej recepcie.
To mnie pani tym rozjuszyła :evil:
Pytam się pani do której ona za zwyczaj pracuje a ona mi na to że do 16.
Mówię jej że ja do 21.30 a wtedy nie mam szans na dostanie się do lekarza. Poza tym czemu nie przyszło jej do głowy że to nie są jedyne leki które biorę i może ten trzeci bierze się przy lekach które już mam. Poza tym to nie ona będzie decydować co mogę łączyć a co nie bo decyzja należy do lekarza a ona nim nie jest i nie zna pacjenta.
Niech przestanie się bawić we wszystko wiedzącą i nie udaje boga i niech mi natychmiast sprzeda leki bo nie mam ani ochoty ani czasu na jałowe rozmowy z nią. :evil:
I tak się zdenerwowałam że aż się obudziłam :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 11:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

ale sen
faktycznie można się obudzić ze zdenerwowania :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pt wrz 27, 2013 11:09 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Zapraszamy na bazarek dla Kociej Chatki
viewtopic.php?f=20&t=156906 :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 11:17 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

dzięki Ewuś :1luvu:

tam jest jedna fajna bluzeczka dla Basi, wyłoby fajnie widać jej malunki, bo jest bez pleców i ramiączek :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt wrz 27, 2013 11:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

mir.ka pisze:dzięki Ewuś :1luvu:

tam jest jedna fajna bluzeczka dla Basi, wyłoby fajnie widać jej malunki, bo jest bez pleców i ramiączek :wink:

No - zgadza się!
Basia ma niedługo [w grudniu] imieniny to kto wie :roll:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 11:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Ewa L. pisze:

No - zgadza się!

tylko nie wiadomo jaki rozmiar ona nosi :)
tam jest podane L, ale wygląda na taką uniwersalną, o ile biust nie za duży :wink: , choć wtedy lepiej sie trzyma :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt wrz 27, 2013 11:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Kotina pisze:
Ewa L. pisze:
Kotina pisze:Witaj, Ewciu :)
ależ ten Twoj wątek rozbudowany ...
chciałam obejrzeć trochę nowych zdjęć panienek, ale .... przeleciałam kilkanaście stron - i nic nie znalazłam :(

Mam nadzieję, że wyniki badań wyjaśniły te bóle głowy.
Jesli juz o tym pisałaś to sorki, ale za dużo tu do czytania
:(

Teraz pracuję popołudniówki i nie bardzo mam kiedy zrobić dziewczynka fotki ale w wolnej chwili postaram się nadrobić :oops:
Na TK idę dopiero 8 października a potem znów neurolog.Wtedy zobaczymy. :ok:

A ja mam ważne badania 3 i 9 października - możemy sobie nawzajem kciuki potrzymać :ok: :ok: :ok:
październik dla nas ważnym miesiącem jest ....

To trzymam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Elu :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 11:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

No - zgadza się!

tylko nie wiadomo jaki rozmiar ona nosi :)
tam jest podane L, ale wygląda na taką uniwersalną, o ile biust nie za duży :wink: , choć wtedy lepiej sie trzyma :lol:

Kawałek Basi na fotce widać - jak oceniasz ile może mieć?
Na pewno jest niska bo maleńkie buciki nosi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 11:25 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Jeśli uznasz że pasowałaby na nią to zarezerwuj mi ją dla Basi. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 11:29 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Niedługo trzeba się szykować do roboty a mnie się tak oczy zamykają że porażka 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt wrz 27, 2013 11:30 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.10

Nie wiem co jest z tym powietrzem :roll:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]