LimLim pisze:Może by tak jeszcze dodac licznik do tematu watku?
Dobry pomysł.
Zosik, proszę, podawaj w poście z rozliczeniem, ile już mamy kostek, to będę aktualizować tytuł i pierwszy wpis
LimLim pisze:Może by tak jeszcze dodac licznik do tematu watku?

floxanna pisze:LimLim pisze:Może by tak jeszcze dodac licznik do tematu watku?
Dobry pomysł.
Zosik, proszę, podawaj w poście z rozliczeniem, ile już mamy kostek, to będę aktualizować tytuł i pierwszy wpis
LimLim pisze:Czy jest jakies ograniczenie czasowe zbiórki?
Zosik pisze:floxanna pisze:LimLim pisze:Może by tak jeszcze dodac licznik do tematu watku?
Dobry pomysł.
Dodawać do tego postu na 3 stronie?
Erin pisze:Zosik, ja poczekam do końca bazarku i wtedy łącznie wpłacę, OK?
sroka7 pisze:Poproszę nr konta, wszak mój Zenio jak biega to galopuje jak konik, więc trzeba coś wpłacić na kopytnych bra i

sroka7 pisze:Poproszę nr konta, wszak mój Zenio jak biega to galopuje jak konik, więc trzeba coś wpłacić na kopytnych bra i
Zosik pisze:Katarzyna O. z Krakowa proszona o ujawnienie się - dopisuję wpłatę do rozliczenia i odliczam kolejne 10 kostek!
tinga7 pisze:Zosik pisze:Katarzyna O. z Krakowa proszona o ujawnienie się - dopisuję wpłatę do rozliczenia i odliczam kolejne 10 kostek!
to ja![]()
dla kocich braci większych!
moje koty stukają kopyt... pazurkami i galopują, oj jak galopują

floxanna pisze:26.09.2013: Dobre wieści z Tary! Odblokowano konto!Ale Tara ma w tej chwili tylko 100 zł, podczas gdy dziennie, jak podaje na profilu FB Scarlett, zwierzaki Tary potrzebują 4 ton słomy i 6 ton siana…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości