Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy- w DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 20, 2013 21:50 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

.... dziewczyny .... nie wiem co powiedzieć ..... chapeau bas!

chociaz u Was dobre wiesci
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro sie 28, 2013 12:49 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

Klarcina miała w niedzielę wyciągnaą stabilizację. Wszystko jest ok, waga znów poszła do góry i mamy 1600g!!! :piwa: Jak tylko będę mioała zdjęcia od Lilki, to Wam pokażę.
Moje psie szczęście ['] zastąpiły kocie-psocie
Obrazek Obrazek Obrazek

Iza i Manio

Od: Czw lip 26, 2012 14:27

Post » Śro sie 28, 2013 12:51 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

Super :ok:
Czekamy niecierpliwie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 28, 2013 13:04 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

Iza i Manio pisze:Klarcina miała w niedzielę wyciągnaą stabilizację. Wszystko jest ok, waga znów poszła do góry i mamy 1600g!!! :piwa: Jak tylko będę mioała zdjęcia od Lilki, to Wam pokażę.

:piwa:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Wto wrz 10, 2013 21:01 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

i co z dziewczynką?
Obrazek

Kinnia

Post » Śro wrz 11, 2013 6:22 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

Również zapytam?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 12, 2013 14:00 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

U Klarci wszystko ok. Przperaszam, że nie pisałam, ale ostatnio cierpię- jak wszyscy chyba- na niedoczas. Mała rośnie, grubnie i włazi świniakom morskim do klatki. W przyszłym tygodniu ma mieć ostatnią wizytę w klinice (będzie miała ponownie robione RTG, żeby zobaczyć czy po wyjęciu stablilizacji wszystko jest ok).

Została również opłacona z Klarci oszczędności następa Fv za wizyty kontrolne.

Obrazek

Mamy jeszcze na jej koncie ponad 1000 zl. Planowane wydatki to: nadchopdząca wiz. kontrolna, sterylizacja. To co zostanie chcemy rozdysponować pomiędzy inne potrzebujące kociaki

Jak tylko będę miała jakieś zdjęcia- wkleję
Obrazek Obrazek Obrazek

Iza i Manio

Post » Sob wrz 14, 2013 20:06 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

bardzo się cieszę ,ze z Klarcią wszystko w porządku
Oczywiście z niecierpliwością czekamy na foteczki
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 14, 2013 20:35 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

czekam czekam na zdjęcia i wiesci cd :D
Obrazek

Kinnia

Post » Pt wrz 20, 2013 12:13 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

18 września Lila na FB napisała:

"Liliana Andrzejewska
Byłysmy u kontroli Klarka ma się swietnie Pan Doktor mowil ze petla jednak zostanie .Ona nie przeszkadza w dalszym rozwoju Klary i nic nie powinno się dalej dziac mimo ze kicia będzie rosla.Klarka dostala kpl.szczepien za miesiąc powtorka szczepionki .Poza tym waga 2000g .Klarcia już może jesc chrupki ( sucha karma).Co najważniejsze zgubila jeden zabek mleczny widać już pojawiające się zabki stale:) czyli nasza cicia rozwija się prawidłowo:). Co do adopcji Klarki to bardzoooo się pokochałyśmy .Klarka również pokochala reszte zwierzakow i przywiazala się do nich i nie wyobrazamy sobie aby Jej u nas zabrakło....Mysle ze nie macie nic przeciwko ale chciałabym dac Klarce dom.Co wy na to?
"

:piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

Iza i Manio

Post » Pt wrz 20, 2013 12:15 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy...

Jeśli chodzi o finanse, do zapłaty jest jeszcze jedna FV za wizytę kontrolną + szczepienia. Dodatkowo dzięki Waszej pomocy Klarcia zostanie również wysterylizowana- ale to za ok. pół roku, bo ostatnio znieczuleń miała dość.
Resztę pieniążków, które zostaną rozdysponujemy pomiędzy organizacje pomagające bezdomniaczkom. Oczywiście o wszystkim Was poinformujemy oraz przekażemy komu i ile pieniążków zostało przelanych.
Jak tylko ostatnia faktura zostanie zapłacona, skan wkleję na wątek....
Raz jeszcze pięknia Wam dziękuję za każdą pomoc, którą nam ofiarowaliście- finansową, duchową, fachową- każdą.
Gdyby takich ludzi jak Wy, byłoby więcej, świat byłby miejscem doskonałym.
Dziękuję :1luvu:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Iza i Manio

Post » Pt wrz 20, 2013 13:15 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy- w DS!!

wspaniałe wieści :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt wrz 20, 2013 16:03 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy- w DS!!

Ja wprawdzie finansowo nie miałam jak wesprzeć, ale podczytuje wątek Klary od początku i... myślę że nie znajdzie się jej wspanialszego domu niż ten który ma teraz a który się nią zajął.
To piękne co dla niej zrobiliście i wg mnie powinna zostać u Was.

Pozdrawiam ciepło i życze powodzenia w dalszym wspólnym życiu!
Sadysta Zabrza cd http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=160149
Tona karmy dla schroniska !! http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU
Obrazek Julian [*] (13.02.14) i Rysia Obrazek Sara [*] 17.09.2013

Ventrue1

Od: Pon mar 04, 2013 20:41

Post » Pt wrz 20, 2013 16:53 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy- w DS!!

Ventrue1 pisze:Ja wprawdzie finansowo nie miałam jak wesprzeć, ale podczytuje wątek Klary od początku i... myślę że nie znajdzie się jej wspanialszego domu niż ten który ma teraz a który się nią zajął.
To piękne co dla niej zrobiliście i wg mnie powinna zostać u Was.

Pozdrawiam ciepło i życze powodzenia w dalszym wspólnym życiu!

Tak. Tak. Tak :)
Pozdrawiam cieplutko :1luvu: a Klarunię miziam po główce :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pt wrz 20, 2013 17:54 Re: Młodziutka koteczka bez bródki potrzebuje pomocy- w DS!!

.... od jakiegos czasu tak sobie cichutko marzyłam o tym aby została gdzie jest ..... marzenia się spełniają ....

super :D

jak czytam takie rzeczy to nawet moja durna praca a raczej jej papierowa część nie jest taka durna ..... nawet da się ją wytrzymać ....
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]