Albercik [*] - chłoniak śródpiersia! :( od str. 17

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Sob wrz 07, 2013 17:00 Re: Albercik opiekuńczy bezłapek do DS w Warszwie? :)

kociamysza pisze:Karolina, a Ty wiesz, ktorego kota chcesz?

search.php?author_id=11196&sr=posts

pytam z czystej ciekawosci :)

może troche podpowiem,bo stałam się wbrew mojej woli może osoba w jakis sposób w temacie
Karolina od dawna czekała na Albercika,po tych "jazdach" na jej temat Andżelika chyba się wycofała.
Albercik ma teraz pierwszeństwo,dlatego najlepiej ,zeby było napisane:nie nie oddam Albercika,bo :X,Y,Z" I KONIEC.

Andzelike rozumiem,bo wiem ile robi dla kotów i wiem,że NIE RAZ A KILKA adopcje się nie powiodły,albo byly "konfliktowe".
Hanulka pisze:8O

wysłałam umowę adopcyjną, wypełnioną do andzeliki1952, tylko Ona podejmuje decyzje w sprawie adopcji radomszczańskich kotów...

Zabiore tutaj glos.Jakis czas temu dostalam niemiłe info na temat Karolink, że jest "walnieta,psychiczna" itp...nie wiem dlaczego ja akurat je dostałam,ale dla mnie kazdy kto obmawia innych na pw jest "łajzą"i tyle w temacie.Dostałam szczątkowe informacje i sama się przerazilam po tym co do mnie dotarło.Nawet odpisałam:"skoro tak.."
Nie chce się mieszać i na nikogo naciskać,ale uwazam,że nie wolno nikogo oceniac przez pryzmat "donosicieli w temacie",albo plotek.Jedzie się sprawdza dom i podejmuje decyzje.
Ja na swój temat takie rzeczy juz słyszalam ,ze chyba trzeba by było sobie w łeb palnać.Tyle,że ja wiem,że to kłamstwa i Ci co mnie znaja i szanuja w takie duractwa nie uwierzyli .Sa ludzie jacy byli u mnie w domu i moge potwierdzic ,że min.moje koty sraja do zwirku,a nie na gazety z biedy.I że w moim domu jest nascie kotów,a nie 60...co tez juz dotarło do uzredników.Łatwo kogos opluc,ale potem gówna się od niego nie odklei,ile by sie nie mył i dezynfekował.Bo zawze znajdzie sie ktos kto sobie przypomni,ze gdzies dzwoniło i zadyma gotowa...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob wrz 07, 2013 17:52 Re: Albercik opiekuńczy bezłapek do DS w Warszwie? :)

Bożena a któż z nas nie jest walniety i psychiczny?

Ale wystarczyło z dziewczyną porozmawiać, rękę wyciągnąć i okazuje się, że jest taka, jak my wszyscy.

Mnie przeraziło to co napisała, ale nie w kontekście, że co nie tak z kotami, tylko, że ona walczy o siebie mówiąc o tym.

Albercika zawiozę w każdą niedzielę PKP Karolina zna warunki tj.za bilety :)
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Nie wrz 08, 2013 20:03 Re: Albercik opiekuńczy bezłapek do DS w Warszwie? :)

kociamysza pisze:Karolina, a Ty wiesz, ktorego kota chcesz?

search.php?author_id=11196&sr=posts

pytam z czystej ciekawosci :)

Może już lepiej nie pytaj i schowaj usmieszek bo niektórym nie do śmiechu może co...Pomysl to nie boli a się przydaje....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie wrz 08, 2013 20:09 Re: Albercik opiekuńczy bezłapek do DS w Warszwie? :)

Ja też dostałam pw i w pierwsze mysli nie wiesz co sądzić każdy coś pisze głupiejesz....Ale trzeba ochłonąć i sobie przypomnieć jak po mnie jechano...I nabrałam dystansu nie musi byc tak jak ludzie piszą itd....Chce sobie sama zdanie o kimś wyrobić bez patrzenia na to co piszą inni...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw wrz 19, 2013 13:33 Re: Albercik opiekuńczy bezłapek do DS w Warszwie? :)

Albercik nadal szuka domku ! Ja wpadłam z Kajtkiem. Kocham Alberta, bardzo mi zależy ,aby miał dobry domek. :1luvu:
PA wypadła pozytywnie , ale obie doszłyśmy do wniosku, że 4 koty to za dużo w takim małym mieszkaniu, brak przestrzeni itp. dlatego z całym bólem serca podjęłam decyzję, że nie wezmę Alberta. Gdybym miała duży dom... On zawsze będzie w moim sercu, zawsze będę pamiętać, ale mam nadzieję, że kotuś znajdzie dobry domek bardzo szybko.

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Czw wrz 19, 2013 16:25 Re: Albercik opiekuńczy bezłapek do DS w Warszwie? :)

karolink pisze:Albercik nadal szuka domku ! Ja wpadłam z Kajtkiem. Kocham Alberta, bardzo mi zależy ,aby miał dobry domek. :1luvu:
PA wypadła pozytywnie , ale obie doszłyśmy do wniosku, że 4 koty to za dużo w takim małym mieszkaniu, brak przestrzeni itp. dlatego z całym bólem serca podjęłam decyzję, że nie wezmę Alberta. Gdybym miała duży dom... On zawsze będzie w moim sercu, zawsze będę pamiętać, ale mam nadzieję, że kotuś znajdzie dobry domek bardzo szybko.

karolink, rozumiem decyzję; TAK, wizyta PA wypadła pozytywnie :ok: ; dziękujemy za chęć pomocy Albercikowi! Miziania dla Twoich kocich podopiecznych!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw wrz 19, 2013 17:22 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

Dziękuję bardzo :kotek: :1luvu:

karolink

Post » Pt wrz 20, 2013 13:14 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

Alberciku dostaniesz ogłoszenia, takie z prawdziwej bajki, z treści całego wątku. :1luvu:

Tak mi żal, że sercem muszę się z Tobą pożegnać, ale może będę mogła być Twoim wirtualnym rodzicem póki nie znajdziesz domku. :kotek:

karolink

Post » Pt wrz 20, 2013 14:35 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

karolink pisze:Alberciku dostaniesz ogłoszenia, takie z prawdziwej bajki, z treści całego wątku. :1luvu:

Tak mi żal, że sercem muszę się z Tobą pożegnać, ale może będę mogła być Twoim wirtualnym rodzicem póki nie znajdziesz domku. :kotek:

karolink, bardzo dziękujemy, poposzę andzelikę1952 o nowe fotki i aktualne informacje do treści ogłoszenia
pozdrawiam Cię serdecznie :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob wrz 21, 2013 20:26 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

Karolina, przykro, że tak wyszło :( miałam ogromną nadzieję na domek dla tego cudeńka. Następnym razem nie baw się w internetowe pisanie po wątkach/pw/mailach, tylko pytaj o nr telefonu i dzwoń bezpośrednio.
Czy to Ty zaoferowałaś na naszym FB wirtualną adopcję Albercika? ;)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob wrz 21, 2013 20:30 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

Tak to ja go chcę zaadoptować wirtualnie.
_ogonek_ pisze:Karolina, przykro, że tak wyszło :( miałam ogromną nadzieję na domek dla tego cudeńka. Następnym razem nie baw się w internetowe pisanie po wątkach/pw/mailach, tylko pytaj o nr telefonu i dzwoń bezpośrednio.

A to z pisaniem po wątkach, mailach i privie, to względem czego? I jaki nr telefonu, Andżeliki ? Bo bezpośrednio to względem Alberta mam już dwa numery telefonu, ale to dopiero od czwartku :wink:

karolink

Post » Sob wrz 21, 2013 20:31 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

A i pisałam już z Hanulką, czekamy na nowe zdjęcia Albercika do ogłoszeń :1luvu:

karolink

Post » Nie wrz 22, 2013 11:38 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

nr tel do andzeliki1952 i Prezeski RTOZ jest zawsze w pierwszym poście każdego wątku,
karolink wiem, że rozmawiałaś tel z Prezeską o adopcji Albercika już dawno :D

mam nadzieję, że fotki Albera będą.. to niestety nie jest proste, bo Albert nie chce pozować :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto wrz 24, 2013 18:51 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

karolink pisze:Tak to ja go chcę zaadoptować wirtualnie.
_ogonek_ pisze:Karolina, przykro, że tak wyszło :( miałam ogromną nadzieję na domek dla tego cudeńka. Następnym razem nie baw się w internetowe pisanie po wątkach/pw/mailach, tylko pytaj o nr telefonu i dzwoń bezpośrednio.

A to z pisaniem po wątkach, mailach i privie, to względem czego? I jaki nr telefonu, Andżeliki ? Bo bezpośrednio to względem Alberta mam już dwa numery telefonu, ale to dopiero od czwartku :wink:

To w kwestii adopcji, ale widzę, że już wszystko wyjaśnione :)
Za adopcję wirtualną oczywiście bardzo dziękujemy, na pewno się przyda na jedzonko i odrobaczanie, czy żwirek :1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto wrz 24, 2013 19:15 Re: Albercik - opiekuńczy bezłapek czeka na kochający DS! RT

:kotek: :1luvu:

karolink

[poprzednia][następna]