Aga1 pisze:Jowita pisze:kurczę, wystarczy na chwile Was spuścić z oka, a Wy do rękoczynów przechodzicie!
Oj, ja myślę, że one to by dopiero chciały przejść do rękoczynów
ale na pewno w białych rękawiczkach
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga1 pisze:Jowita pisze:kurczę, wystarczy na chwile Was spuścić z oka, a Wy do rękoczynów przechodzicie!
Oj, ja myślę, że one to by dopiero chciały przejść do rękoczynów
MariaD pisze:Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
Zwłaszcza tej, ktora złożyła kawałki zdjęcia robiąc z prawdopodobnie normalnego mężczyzny - cyklopa z jednym okiem centralnie nad ustami.
vienna pisze:No własnie..my tu gadu, gadu
Katy pisze:MariaD pisze:Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
Zwłaszcza tej, ktora złożyła kawałki zdjęcia robiąc z prawdopodobnie normalnego mężczyzny - cyklopa z jednym okiem centralnie nad ustami.
MarioD. przepraszam, czy masz coś do mnie?
MariaD pisze:Katy pisze:MariaD pisze:Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
Skądże bym śmiała. Podziwiałam Twoje dzieło z punktu widzenia anatomii człowieka.
pstryga pisze:vienna pisze:No własnie..my tu gadu, gadu
" Gadu , gadu "...![]()
Co do kici to wiem ,ze już sie zdzwonili z Dorot, ale nie wiem czy odbiór już nastąpił. Wczdzoraj miał do mnie wpaść na miodek i pooipowiadać sle sie zapracował i nie doszedłMoże dzics przyjdzie ....
MariaD pisze:Katy pisze:MariaD pisze:Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
Skądże bym śmiała. Podziwiałam Twoje dzieło z punktu widzenia anatomii człowieka.
vienna pisze:pstryga pisze:vienna pisze:No własnie..my tu gadu, gadu
" Gadu , gadu "...![]()
Co do kici to wiem ,ze już sie zdzwonili z Dorot, ale nie wiem czy odbiór już nastąpił. Wczdzoraj miał do mnie wpaść na miodek i pooipowiadać sle sie zapracował i nie doszedłMoże dzics przyjdzie ....
dzwonił do Dorot..![]()
..yyyyy...a do mnie to nie dzwoniii..
Katy pisze:pstryga, nie mów tylko że Stach widział moją twórczość![]()
pstryga pisze:Katy pisze:pstryga, nie mów tylko że Stach widział moją twórczość![]()
jeszcze nie, ale na pewno zobaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter, MB&Ofelia, puszatek i 11 gości