Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
Do nas to ma daleko. Warszawianki niech sie boją.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
i każdej z nas?
MariaD pisze:Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
Zwłaszcza tej, ktora złożyła kawałki zdjęcia robiąc z prawdopodobnie normalnego mężczyzny - cyklopa z jednym okiem centralnie nad ustami.
MariaD pisze:Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
Zwłaszcza tej, ktora złożyła kawałki zdjęcia robiąc z prawdopodobnie normalnego mężczyzny - cyklopa z jednym okiem centralnie nad ustami.
i każdej z nas?
Nezia pisze:MariaD pisze:Sin pisze:Kasia D. pisze:Panie Stachu, niniejszym apeluje do Pana, żeby Pan MIMO WSZYSTKO adoptował jakiegos kociaka z forum i nie zaciukał pstrygi siekierą.
i każdej z nas?
o matko, to Stach jeszcze prócz tego, ze jest niekompletny (Ania z Poznania) to jeszcze jest prawdopodobnie normalnym mężczyznąnie, ja nie mogę dłużej byc poważna
vienna pisze:To na prawde cud, że on się jeszcze nie odezwał...
Nezia pisze:vienna pisze:To na prawde cud, że on się jeszcze nie odezwał...
łeee, mój TZ by się nie odezwał, nawet jakby to miał byc cud![]()
vienna pisze:Nezia pisze:vienna pisze:To na prawde cud, że on się jeszcze nie odezwał...
Nieśmiały czy nie ręczy za siebie?
Nezia pisze:vienna pisze:Nezia pisze:vienna pisze:To na prawde cud, że on się jeszcze nie odezwał...
Nieśmiały czy nie ręczy za siebie?
hmmm, nie wiem, on dłuuugo pracuje...![]()
Jowita pisze:vienna pisze:To na prawde cud, że on się jeszcze nie odezwał...
to szczęście, że on się jeszcze nie odezwał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 12 gości