Timek vel Stefan w swoim domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 05, 2013 20:08 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Stefan otrzymał potężną dawkę głasków, tak przytulanego kota dawno nie widziałam
był i brzusio, i mrrr, i miaukolenie -dopominanie się o więcej głasków

przekochany, chce biedak wyjść razem ze mną..
łapka rzeczywiście jakoś wisi, utyka jak chodzi i nie myje się nia

skradł mi serce
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw wrz 05, 2013 20:11 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

:1luvu:

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Czw wrz 05, 2013 21:16 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Baaaardzo dziękuje wszystkim...

Super,że wszystko poszło dobrze

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Czw wrz 05, 2013 21:23 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

właśnie olał dobroci mokre, wcina suchą karmę, zaraz pozamykam moje panny niech sobie pochodzi i pozwiedza

taki kot przytulas to radość w domu wielka, sprawi swoją kocią osobą komuś wiele radości
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw wrz 05, 2013 22:57 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Bardzo, bardzo dziękuję, dziewczyny za zaangażowanie i pomoc i za to, że Stefcio wyszedł już ze schroniska i nigdy do niego nie wróci...
Musi być fantastyczny, taki idealny, absolutnie ufny, przylepny charakter :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt wrz 06, 2013 4:54 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

od 5 rano poluję na niego z aparatem - a to mizianka, a to ciekawski kotek zagląda tu i ówdzie

o właśnie przez drapak wspiął sie na parapet ! super, bo myślałam ze nie będzie z tą łapką potrafił
niestety mało zjadł, trochę suchego tylko, za to sioo było ;-)

nie wiem czy taki zaaferowany że nie je?

transport juz od godziny w drodze, maja być ok. 7.30
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 5:01 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

mamaGiny pisze:od 5 rano poluję na niego z aparatem - a to mizianka, a to ciekawski kotek zagląda tu i ówdzie

o właśnie przez drapak wspiął sie na parapet ! super, bo myślałam ze nie będzie z tą łapką potrafił
niestety mało zjadł, trochę suchego tylko, za to sioo było ;-)

nie wiem czy taki zaaferowany że nie je?

transport juz od godziny w drodze, maja być ok. 7.30

On jest chłopczyk bardzo grzeczny,on do domu jedzie,co tam będzie u obcych w gosciach się obzerał :twisted: "mamusia"juz tutaj odmraża wołowinke i kurczaka podgotuje troszkę
Wstałam juz i ja-wieczorem towarzystwo tak jadło ,ze malo ne pekło....Od ok 4 "produkuja w kuwetach" :strach: oczadziec mozna jak okna zamkniete :wink:

Liwia_ pisze:Bardzo, bardzo dziękuję, dziewczyny za zaangażowanie i pomoc i za to, że Stefcio wyszedł już ze schroniska i nigdy do niego nie wróci...
Musi być fantastyczny, taki idealny, absolutnie ufny, przylepny charakter :1luvu:

wystarczy spojrzeć na to,żeby wiedzieć,że ten kot jest kotem specjalnym
Obrazek[/quote]
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 5:04 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

wszędzie wlezie ;-) ucieka przed aparatem
biega tak radośnie ;-)
wyraźnie zainteresowany oknem -zaraz go wypuszcze na balkon
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 5:08 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

mamaGiny pisze:wszędzie wlezie ;-) ucieka przed aparatem
biega tak radośnie ;-)
wyraźnie zainteresowany oknem -zaraz go wypuszcze na balkon

rób ciotka fotki,bo ja przez kilka dni na pewno nic nie zrobie,bo aparat pojechał z meżem i synem...
a jak z kuweta?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 5:09 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

zaliczona z siuśkami ;-)

on w tej łapeczce ma sprawne paluszki, bo jak ugniata to widać, ze sie ruszają
właśnie szaleje za wędką - dostanie ją w prezencie ;-)

otwarłam balkon -ciekawe czy wyjdzie bo zamelinował sie za łóżkiem

mruczy identycznie jak Lilka :D gaduła - właśnie mu tłumaczę, że jedzie zaraz ale jakoś tak patrzy...
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 6:16 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

na FB są zdjęcia
ja niestety na forum nie umiem wrzucać ;-(
https://www.facebook.com/events/157407214468077/
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 6:42 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

pojechał...
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pt wrz 06, 2013 7:22 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

mamaGiny pisze:pojechał...

sie uspokój ciocia w końcu....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 11:28 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Justyne prosze o wpisanie na 1 stronie:rozliczenie finansów strona:8,dlatego,ze bede to wpisaywac na bierząco,a nie zawracac głowę.

:!: :!: :!: Rozliczenie :!: :!: :!:
koszt transportu-250zł do zapłacenia po dowozie kota :!: -przelew zrobiony w dniu 9.09.
"
-- Treść oryginalnej wiadomości --
Temat: Odp: Re: transport
Data: Mon, 09 Sep 2013 16:48:58 +0200
Nadawca: Przewóz Zwierząt <jadezreksiem@wp.pl>
Firma/Organizacja: Poznaj Poczte WP http://poczta.wp.pl/info-start.html
Adresat: Bożena Osłowska <bozena.oslowska@gmail.com>

witam serdecznie,
pieniążki dotarły, za co bardzo dziękuję. Ziemniaków jeszcze nie próbowałem ale dżem z malin pychotka:)"

5.09-slapcio-20zł tytułem"transport Timka"-bardzo dziekujemy :kotek:
5.09-karolink-150zł tytułem "transport lub leczenie Timka"
6.09-mamaGiny-20zł"na transport dla stefana"i Czorny Miś-50zł na transport-bardzo dziękujemy :kotek:
5.09-200zł od Liwii_-na utrzymanie i leczenie Timka
9.09-20zł od justyna8585 tytułem "dla Timka"-bardzo dziękujemy :kotek:
razem wszystkich wpłyneło 460zł-250zł transport=210zł na koncie Timka
12.09-130zł-wizyta Timka u weta-rtg,krew,narkoza"
Ostatnio edytowano Czw wrz 12, 2013 21:54 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 7 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt wrz 06, 2013 11:36 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

dojda jeszcze pieniądze ode mnie i Czornego Misia
ObrazekObrazek

mamaGiny

[poprzednia][następna]