The Szops pisze:Dorota Wojciechowska pisze:8O o to taki Husky wśród kotów
dokładniestrasznie chudy niestety
już rozesłałam te cuda, może akurat się uda, one są takie słodkie
a Marta jest mistrz ujęć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Dorota Wojciechowska pisze:8O o to taki Husky wśród kotów
dokładniestrasznie chudy niestety
The Szops pisze:PROSZĘ NIE WYPUSZCZAĆ DZIDKI Z WOLIERY. Dzidka nie dogaduje się z innymi kotami, kiedyś ledwie rozdzieliłam ją z Bellą, Dzidka atakuje dosłownie z furią i naprawdę trudno przewidzieć kiedy jej odbije. Ona jest kochana, ale nie lubi innych kotów i jest zazdrosna o człowieka.
Dziczka z lewego boksu wygląda już na troszkę spokojniejszą. Ta druga nadal przerażona.
Niebieskie Oko i Lewy nie przepadają na bozitą, ale była jeszcze puszeczka animondy, którą bardzo chętnie jedli
Anett84 pisze:Dziś do domku pojechał srebrny kocurek ze schroniska
Zawiozlam go do Zawiercie
Pani przekazała 20 zł na cele stowarzyszenia, wrzuca do skrzynki w najbliższym czasie
Kociaczek słodki, od razu cmokal nowa mamę
Dom bez innych zwierząt, jedynie dziecko 4 letnie bez ADHD
terenia1 pisze:Anett84 pisze:Dziś do domku pojechał srebrny kocurek ze schroniska
Zawiozlam go do Zawiercie
Pani przekazała 20 zł na cele stowarzyszenia, wrzuca do skrzynki w najbliższym czasie
Kociaczek słodki, od razu cmokal nowa mamę
Dom bez innych zwierząt, jedynie dziecko 4 letnie bez ADHD
Super Anetko musze ze schroniska zabrać książeczki zdrowia dla całej czwórki która jest w lecznicy u Pani Beaty - wszystkie kociaki są zaczipowane, przy najbliżej okazji dam Ci książeczki. Ajak reszta kociaków?
Anett84 pisze:Rozmawiałam dziś z Piotrkiem i one te dwa malutkie nie maja chipow i książeczek
Więc Beata zrobiła książeczkę
Kotki podobno tylko odrobaczone były
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości