Ewar tak ładnych ,wręcz ślicznych poddupników kocich jeszcze nie miałam ,ale już mam Materiał plusz mocny ,mieciutki no i taki słoneczny kolorek , nawet profesjonaliści TAKICH nie robią Dziękuję w imieniu kociastych
A tak w ogóle to jeszcze uszyłam inne, z bordowego aksamitu i z puchatego, zielonego koca.P.Iza zaś uszyła poduszki z tego żółtego aksamitu, jedna jest z owalnym materacykiem z trawy morskiej w środku( można prać!).Wystawię, jak zapodaj zacznie działać, ale już zapraszam.
Ewo Droga, jestem zachwycona zawartością przesyłki Moje koty również - posłanko przeznaczone dla nich jest w ciągłym użyciu, szczególnie PiPi i Smużka je pokochały Posłanka, które kupiłam na prezent z trudem wyrwałam spod tłustego Józinkowego tyłeczka Wszystkie są wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję
Aaaa, laserek oczywiście robi furorę i jest szalenie wygodny w użyciu - dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy mogę Cię poprosić o podesłanie linku do kolejnego bazarku? Wracam do pracy po dłuższej chorobie i boję się, że przegapię