Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 30, 2013 6:42 Re: Wielki Miauczuś szuka domku /Wawa/

Polecam porobic duuuuzo ogloszen - sama niedawno szukalam kocika starszego na dokocenie, a w netowych ogloszeniach 95% to maluszki - dopiero tu znalazlam..

Pzdrawiam
Anna
Obrazek Obrazek

kocidomw.gorach

Od: Sob lip 27, 2013 13:42

Post » Śro lip 31, 2013 6:37 Re: Wielki Miauczuś szuka domku /Wawa/

Też o tym myślałam ale obecnie zgłosiła się jedna Pani. Miauczuś jej się podobał i nawet o ile pamiętam dał się po brzuchu pogłaskać, ale ogólnie tarmosić to on się daje (odkąd jest u mnie) wszystkim. :P Pani zdecydowana na starszego kota z kilku powodów: wiadomo jaki będzie charakter, od wielu lat miała kolejno 2 psy i nie wie czy kot to będzie najlepszy dla niej a starszy kotek to jednak krótsze zobowiązanie niż 15-20 lat jak w przypadku małego. Nie wiem czy to pisałam ale Miauczuś nie skacze po meblach wyżej niż na kanapę i parapet o ile ma łatwy dostęp z kanapy. Pani o baaaaaardzo wiele rzeczy pytała jak to jest z kotami. O szczepienia, choroby karmy, kuwetę, zachowanie i aklimatyzację. No dużo. Musi się spokojnie zastanowić i zobaczymy.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Pt sie 09, 2013 19:57 Re: Wielki Miauczuś szuka domku /Wawa/

Wlasnie odwiozlam Miauczusia do nowego domu. Od razu byl wyluzowany, lezal spokojnie na boku na srodku pokoju, glosno mruczal i dawal sie glaskac po brzuchu. Powinno byc dobrze, ale bede za nim troche tesknic. To zdecydaowanie typ kota ktorego nieobecnosc bedzie odczuwalna, ale.... JEST DOMEK! Jupi!
A teraz czekamy na relacje. :)
Obrazek

pchełeczka

Post » Pt sie 09, 2013 22:51 Re: Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

Jeszcze na do widzenia zdjęcia zrobiłam, ale z komórki trudno mi było umieścić. Taki jestem wyluzowany. :)

Obrazek Obrazek
Obrazek

pchełeczka

Post » Śro sie 14, 2013 15:46 Re: Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

Gratuluję i pozdrawiam Cię Pchełeczko.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie sie 18, 2013 15:11 Re: Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

Tydzień od przeprowadzki Miauczusia jest tak.
Nowa opiekunka Miauczusia wykazuje coraz większe kocie zakręcenie. Bardzo o kocia dba i przez tydzień urlopu chyba ten namolny miziak ma chwilowo nadmiar głaskania. Na fb co raz to pojawiają się nowe zdjęcia a ja muszę stwierdzić że Miauczusiowi ładnie w fiolecie - taki kocyk leży u pańci na łóżku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie sie 18, 2013 15:50 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Kot w DS przenoszę na Koty.
Obrazek

pchełeczka

Post » Czw sie 22, 2013 13:38 Re: Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

no to super ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw sie 22, 2013 14:06 Re: Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

Ech, mialem kiedys, dawno temu, kota o podobnym charakterze... do dzisiaj wspominam go z sentymentem. Swoja droga to byl pierwszy kocur, jakiego mialem (wczesniej tylko kotki) i potem bylem mocno zdziwony ze inne wcale takie nie sa.

Ciesze sie, ze znalazl dom. :kotek:
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Śro wrz 04, 2013 11:10 Re: Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

Odkąd zobaczyłam to zdjecie nie mogę wyjść z podziwu. Zdjecie piekne. Kot zadbany i chyba szczęśliwy. Pańcia zeswirowała na jego punkcie.
No ale sami powiedzcie czy on nie jest piekny!? Od razu zapadł mi w pamięć jak go zobaczyłam w profilu fb Jokota.

Obrazek
Obrazek

pchełeczka

Post » Śro wrz 04, 2013 11:12 Re: Miauczuś przeprowadzil sie na Bielany :)

właściwy kot na właściwym miejscu ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

[poprzednia][następna]