Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.
1.Laserki.Nowe, każdy ma również latarkę.
a/ srebrny
Cena wywoławcza 10 zł
Licytuje Pestka_85 za wywoławczą.Dziękuję

b/ fioletowy ( nie niebieski jak na zdjęciu).Jest o tyle fajny, że nie trzeba trzymać przycisku, aby laserek świecił.
Cena wywoławcza 12 zł
Licytuje jerzykowka za wywoławczą.Dziękuję

c/ laserek, latarka i wskaźnik w jednym
Cena wywoławcza 12 zł

2.Kotek-breloczek.Ma ruchomą główkę i nóżki.Plastik, ale porządny, nie z tych kruchych.
Cena wywoławcza 3 zł.

Licytuje jerzykowka za wywoławczą.Dziękuję

3.Bluzeczka z kotem, w ładnym, błękitnym kolorze.65% poliester, 35% bawełny.Pod pachami 53 cm, długość 56 cm.Używana, ale w dobrym stanie.Moim zdaniem w komplecie ze spodenkami byłaby świetną piżamką.Aplikacja z polaru.
Cena wywoławcza 5 zł.

4.Bluzeczka z kotem w pięknym fiołkowym kolorze.Używana, ale nadaje się do noszenia, dół muszę poszyć.90% bawełny, 10% elastanu.Pod pachami 43 cm, długość 53cm.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje Katia80 za wywoławczą.Dziękuję

5.Mięciutka podusia w słonecznym kolorze, mój aparat robi bardziej zielonkawy kolor.Podusia jest zapinana na rzepy, do środka można dać coś szeleszczącego, jeszcze bardziej wtedy kotu się spodoba.Średnica ok.40 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje iwona66 za wywoławczą.Dziękuję

6.Legowisko na parapet.Uszyłam go sama, jest z mięciutkiego futerka w kolorze ecru, spód z polarku.Wypełnienie to wełniana kołderka, ponoć antyreumatyczna.Tego nie wiem, ale posłanko jest przemiłe i zdecydowanie ładniejsze niż na zdjęciach, co z przykrością zauważyłam.Rozmiar 63 cm x 27 cm, czyli takie jak sprzedają w sklepach zoologicznych.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje jerzykowka za wywołwaczą.Dziękuję

7.Używana poduszka z wełny merynosów, zapinana na zamek.W środku poduszka, również zapinana na zamek wypełniona czymś miękkim.Moim zdaniem zbyt gruba jak na kocie legowisko, można to wypełnienie częściowo usunąć.Rozmiar 70 x 34 cm.
Polecam bardzo, koty uwielbiają wełnę, mam takie posłanka dla swoich kotów.Nie kłaczą się tak bardzo, łatwo je uprać i są w neutralnym kolorze.
Cena wywoławcza 15 zł.

8.Legowisko dla kota lub małego psa.Używane, ale uprane, nadaje się do użytku.Rozmiar ok 47-50 cm, wysokość rantu 14 cm.Poduszka wyjmowana.Jest fajne, bo ma na całym obwodzie zamek, można wyjąć gąbkę i uprać samo legowisko.Gąbka schnie kilka dni, naprawdę.
Cena wywoławcza 25 zł.

Licytuje nelka83 za wywoławczą.Dziękuję

A teraz seria "aksamitna".Dostałyśmy z p.Izą sporo aksamitnego materiału w kolorze lipowego miodu.Aksamit jest z tych prawdziwych, tzn. bawełniany, świetny gatunkowo.Gruby bardzo, trudny do szycia, stąd pewne niedoskonałości, ale obie zasiadłyśmy do maszyny do szycia i oto efekty.W większości wypadków posłanka są wypełnione kołderkami wełnianymi, bardzo miękkimi ( mają znak woolmark).Moja Gucia takie dostała i jest nim zachwycona.

Kolor piękny, ładniejszy niż na zdjęciach, mój aparat robi nieco zielonkawe zdjęcia

9.Posłanko 60 x 34 cm, a więc dość spore.Z trudem udało mi się je przepikować, jest bardzo grube, cieplutkie.
Cena wywoławcza 18 zł.

10.Dwa posłanka, praktycznie identyczne , rozmiar 60 x 30 cm, uszyte przez p.Izę.W środku pikowany materiał, a obrazek z żakardu w koci wzór.
Cena wywoławcza każdego 20 zł.

a/Licytuje jerzykowka za wywoławczą.Dziękuję

b/Licytuje jerzykowka za wywoławczą.Dziękuję

11.Posłanko z aplikacją z rudym kotem.Rozmiar 52x 27 cm.Kołderkę można wyjąć.
Cena wywoławcza 20 zł.

12.Posłanko z aplikacją , spore 52 x 37 cm, kołderkę można wyjąć.
Cena wywoławcza 20 zł.

Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty.
Zapraszam.
Koniec bazarku w czwartek o godz.8.00