Luna - czarne szczęście

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 14, 2013 7:46 Re: Luna - czarne szczęście

Cudna jest, a i fotki bardzo dobre - a wiemy chyba jak "łatwo" fotografuje się czarne koty :lol:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro sie 14, 2013 9:32 Re: Luna - czarne szczęście

Sądzę, że w ogóle sfotografowanie kota, który nie śpi, graniczy z cudem :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro sie 14, 2013 18:50 Re: Luna - czarne szczęście

Pięknie prezentuje się na czerwonym tle :1luvu:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt sie 16, 2013 16:27 Re: Luna - czarne szczęście

Panie i Panowie, mój kot śpi w legowisku. A raczej spał, bo byłam w takim szoku, że złapałam aparat żeby to uwiecznić :D i królewnę obudziłam.

Mam dowody!

Obrazek

Nadal w nim leży i się myje. Chyba wyczuła, że miałam zamiar je sprzedać/oddać, bo tylko leży i się kurzy :D

Pozdrawiamy cieplutko i weekendowo! :kotek:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt sie 16, 2013 16:47 Re: Luna - czarne szczęście

Nie wolno sprzedawać, oddawać, wynosić z domku niczego co należy do koteczka :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt sie 16, 2013 16:56 Re: Luna - czarne szczęście

No teraz to już sama nie wiem, co z tym zrobić :D na razie zostanie :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt sie 16, 2013 17:08 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze:Panie i Panowie, mój kot śpi w legowisku.

Jak super! A Steven nie ma jeszcze swojego łóżeczka... W ciągu dnia sypia w różnych miejscach, a w nocy chce tylko ze mną póki co. Może Luna polubi na stałe swoje łóżeczko.
ObrazekObrazekObrazek

Don't breed or buy while shelter pets die.
I WANT

Sylvanas

Od: Pt sie 09, 2013 10:11

Post » Pt sie 16, 2013 17:18 Re: Luna - czarne szczęście

Luna ma swoje odkąd do nas przyszła 2 lata temu, wtedy sądziłam, że kotki to lubią mieć swoje prywatne łóżeczko :D jak była malutka to w nim spała. Ale od sporo ponad roku leży, przekładane w różne miejsca, prane co jakiś czas, bo nieruszane się kurzyło. Teraz tylko, jak mi się w głowie pojawił pomysł oddania go, to się rozwaliła w środku :D
Normalnie śpi wszędzie - na fotelu, na stole, na łóżku, na szafie, w pudle ze szpargałami, na podłodze, dosłownie wszędzie, tylko nie tam :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt sie 16, 2013 17:29 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze:Luna ma swoje odkąd do nas przyszła 2 lata temu, wtedy sądziłam, że kotki to lubią mieć swoje prywatne łóżeczko :D jak była malutka to w nim spała. Ale od sporo ponad roku leży, przekładane w różne miejsca, prane co jakiś czas, bo nieruszane się kurzyło. Teraz tylko, jak mi się w głowie pojawił pomysł oddania go, to się rozwaliła w środku :D
Normalnie śpi wszędzie - na fotelu, na stole, na łóżku, na szafie, w pudle ze szpargałami, na podłodze, dosłownie wszędzie, tylko nie tam :D

Ja tak podejrzewałam, że Stevo i tak będzie sypiał w całym mieszkaniu, dlatego wstrzymałam się z zakupem legowiska, ale nie ukrywam, że jak widzę je w zoologicznym to tak bardzo mi się podobają. Fafik mojej mamy [lat 7] nigdy nie położyłby się w tak pięknym łóżeczku - dla niego istnieje tylko szafa, albo koszyk po truskawkach, w którym ledwo mieści za duży kuper.
ObrazekObrazekObrazek

I WANT

Sylvanas

Post » Pt sie 16, 2013 17:39 Re: Luna - czarne szczęście

A Stevuś lubi się chować? Np. pod kołdrą? Mogłabyś spróbować z takim krytym legowiskiem, jak to http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... dki/134858

Ja tam się już przyzwyczaiłam, że kot ze mną śpi, wręcz się cieszę, jak do mnie przychodzi i grzeje :) ale nie powiem, z tego że spała w legowisku, też sie ucieszyłam :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt sie 16, 2013 17:54 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze:A Stevuś lubi się chować? Np. pod kołdrą? Mogłabyś spróbować z takim krytym legowiskiem, jak to http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... dki/134858

Ja tam się już przyzwyczaiłam, że kot ze mną śpi, wręcz się cieszę, jak do mnie przychodzi i grzeje :) ale nie powiem, z tego że spała w legowisku, też sie ucieszyłam :D

Pod kołdrę wejdzie i chwilę posiedzi, potem wychodzi i kładzie mi się na włosach/poduszce/głowie. Może raz widziałam, że chowa się pod kapą na sofie [muszę mieć kapy wszędzie, przecież to Conan Niszczyciel!], a tak to potrafi zasnąć gdzie popadnie. Budeczka przepiękna swoją drogą!
ObrazekObrazekObrazek

I WANT

Sylvanas

Post » Pt sie 16, 2013 18:04 Re: Luna - czarne szczęście

Chciałam taką kiedyś strasznie, ale teraz myślę, że to byłby zbędny wydatek - na obecne legowisko wydałam 3 razy mniej, poza tym kicia i tak najbardziej byłaby zainteresowana pudłem, w którym ta budka by przyszła :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt sie 16, 2013 18:12 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze:Chciałam taką kiedyś strasznie, ale teraz myślę, że to byłby zbędny wydatek - na obecne legowisko wydałam 3 razy mniej, poza tym kicia i tak najbardziej byłaby zainteresowana pudłem, w którym ta budka by przyszła :D

To są właśnie całe koty nasze Pudełka, pudełeczka, koszyczki, torby, walizki. Na razie wstrzymuję się jeszcze z zakupem legowiska - zawsze te kilka złotych przytulę, a Stevo nie powinien czuć się poszkodowany, heh.
ObrazekObrazekObrazek

I WANT

Sylvanas

Post » Pt sie 16, 2013 18:16 Re: Luna - czarne szczęście

Na pewno nie będzie, skoro może spać w łóżeczku na podusi ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Pt sie 16, 2013 18:33 Re: Luna - czarne szczęście

Bellemere pisze:Na pewno nie będzie, skoro może spać w łóżeczku na podusi ;)

Ech, niech już śpi skoro tak bardzo tego chce/potrzebuje/lubi. Tylko niech mi tak do uszu nie fufa, bo łaskocze niemiłosiernie!
ObrazekObrazekObrazek

I WANT

Sylvanas

[poprzednia][następna]