Moderator: Estraven

Bellemere pisze:Panie i Panowie, mój kot śpi w legowisku.

Bellemere pisze:Luna ma swoje odkąd do nas przyszła 2 lata temu, wtedy sądziłam, że kotki to lubią mieć swoje prywatne łóżeczkojak była malutka to w nim spała. Ale od sporo ponad roku leży, przekładane w różne miejsca, prane co jakiś czas, bo nieruszane się kurzyło. Teraz tylko, jak mi się w głowie pojawił pomysł oddania go, to się rozwaliła w środku
Normalnie śpi wszędzie - na fotelu, na stole, na łóżku, na szafie, w pudle ze szpargałami, na podłodze, dosłownie wszędzie, tylko nie tam

Bellemere pisze:A Stevuś lubi się chować? Np. pod kołdrą? Mogłabyś spróbować z takim krytym legowiskiem, jak to http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... dki/134858
Ja tam się już przyzwyczaiłam, że kot ze mną śpi, wręcz się cieszę, jak do mnie przychodzi i grzejeale nie powiem, z tego że spała w legowisku, też sie ucieszyłam

Bellemere pisze:Chciałam taką kiedyś strasznie, ale teraz myślę, że to byłby zbędny wydatek - na obecne legowisko wydałam 3 razy mniej, poza tym kicia i tak najbardziej byłaby zainteresowana pudłem, w którym ta budka by przyszła

Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Meteorolog1, nfd, puszatek, Silverblue, Tygrysiątko i 12 gości