Zwierzakowy bazarek: koszyk, wędki, tunel plus pluszaki <3

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 13, 2013 7:29 Re: Zwierzakowy bazarek: koszyk, wędki, tunel plus pluszaki

Piąteczka haha :piwa:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro sie 14, 2013 6:49 Re: Zwierzakowy bazarek: koszyk, wędki, tunel plus pluszaki

Melduję, że paczka dotarła :ok: Koty okupują wiklinową budkę (najbardziej przypadła do gustu Fridzie), a wieszak na buty rzeczywiście oszczędza masę miejsca w szafie. To były naprawdę udane zakupy. Bardzo dziękuję :D
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Śro sie 14, 2013 9:02 Re: Zwierzakowy bazarek: koszyk, wędki, tunel plus pluszaki

bakakaj pisze:Melduję, że paczka dotarła :ok: Koty okupują wiklinową budkę (najbardziej przypadła do gustu Fridzie), a wieszak na buty rzeczywiście oszczędza masę miejsca w szafie. To były naprawdę udane zakupy. Bardzo dziękuję :D

Bardzo się ciesze, że jesteś zadowolona :1luvu: Niech sprzęty służą jak najdłużej :mrgreen:

A ja zapraszam na bazarek, bo dziś ostatni dzień :)

LadyStardust

Post » Pt sie 16, 2013 13:27 Re: Zwierzakowy bazarek: koszyk, wędki, tunel plus pluszaki

:arrow: 5. Plastikowe zamykane pudełko.
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pt sie 16, 2013 13:32 Re: Zwierzakowy bazarek: koszyk, wędki, tunel plus pluszaki

KITA - RZESZÓW pisze::arrow: 5. Plastikowe zamykane pudełko.

Dziękuję ci kochana :) :kotek: :D

Nimniejszym uważam bazarkos za zamknięty, wszystkim dziękuję za branie udziału i zapraszam na kolejne bazarki :1luvu:

LadyStardust

[poprzednia]