Zaginione-znalezione koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 04, 2013 15:01 Zaginął rudy kocur bez jednego oczka w Warszawie

W nocy z 1 na 2 sierpnia (czwartek/piątek) w okolicach ul. Waszyngtona, Angorskiej i Międzynarodowej w Warszawie zaginął mój kot Rysio (kastrat), z jednym oczkiem, maść rudo-miodowa, wiek 2 lata, zaczipowany. W dniu zaginięcia miał na sobie zieloną obróżkę z adresatką. Jeśli ktokolwiek go widział lub zaopiekował się nim bardzo proszę o kontakt. Bardzoooo smutnooo... Tel. 508 22 63 81

Jak można dodać zdjęcie do tego postu? Proszę o informację, bo całkowicie jestem zagubiona na tym forum:(
Ostatnio edytowano Pon sie 05, 2013 16:15 przez Dorota T., łącznie edytowano 3 razy

Dorota T.

Od: Nie sie 04, 2013 14:45

Post » Nie sie 04, 2013 15:27 Re: Zaginione-znalezione koty

W piątek 26.07 zaginął kot, wabi się "Cotek" czarny z białym krawatem, ma 5 miesięcy, był ubrany w czarno - białe szelki, kotek nie był kastrowany. Jest bardzo przyjacielski i nie boi się ludzi, zginał z mokotowa, ulica Dworkowa, okolice parku Morskie Oko.

Wszelkie informacje proszę kierować pod numer telefonu 507380661 lub na adres mailowy: karolsojecki@gmail.com, dla znalazcy nagroda pieniężna

Obrazek
Obrazek
Obrazek

karolsojecki

Od: Nie sie 04, 2013 15:16

Post » Nie sie 04, 2013 15:53 Re: Zaginione-znalezione koty

ŁÓdź Julianów zaginął rudy kot w białych skarpetkach .
Wabi się Korek .
bardzo prosze o pomoc .
Kot jest zaczipowany.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie sie 04, 2013 18:05 Re: Zaginione-znalezione koty

Poznań Winogrady - Rondo Solidarności: znaleziono buro-białego kocurka z czerwoną obróżką w uśmieszki. Ktoś szuka może? Tel. kontaktowy: 783 878 997, 660 695 909.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Nie sie 04, 2013 19:35 Re: Zaginione-znalezione koty

POZNAŃ ŁAZARZ

Proszę o pomoc, dnia 02.08 ok godziny 22 zaginął kot
Dachowiec, nie rasowy, dorosły około 4 lata. Umaszczenie – czarny z białym krawatem i białymi skarpetkami. Ma na sobie obrożę owadobójczą brązową.Raczej jest płochliwy ale , jeżeli łagodnie się do niego podejdzie to może nie ucieknie. On sam ma również łagodne usposobienie. Ma na imię Czesław– jest wykastrowanym samcem. Zaginął w okolicy ulicy Gąsiorowskich /Bank PKO

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon sie 05, 2013 13:34 Re: Zaginione-znalezione koty

Olga Pietrzak pisze:Dnia 31.07.2013 ok. godz. 08.00 przy ul. Dorotowskiej 7 (Warszawa, Ochota) znaleziono kotkę trikolor. Kotka miała czerwoną obrożę z plastikową adresówką, niestety odgryzioną, pustą. Kotka straciła oko, rana była zasklepiona, wyglądała na kilkudniową. Kotkę do schroniska na Paluchu odwiózł Patrol EKO. Więcej informacji, Olga Pietrzak, 507 083 826

Obrazek

Obrazek

Niestety kotki nikt nie szuka:-( Co więcej, jakiś idiota zniszczył część ogłoszeń, które w okolicy znalezienia kotki rozwiesiłam.
Tak jak pisałam, przebywa w schronisku na Paluchu, rej. 408/13. Miewa się całkiem nieźle.
Szukam dla niej domu, mam nadzieję nie tymczasowego a docelowego.

Pozdrawiam,
Olga

Olga Pietrzak

Od: Śro lip 31, 2013 9:21

Post » Wto sie 06, 2013 7:46 Re: Zaginione-znalezione koty

Dąbrowa Górnicza

Znaleziono przecudnego kocurka. Ma wątek na dogo.Może ktoś skojarzy?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... a-leczenie
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sie 06, 2013 8:06 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 2 razy
Powód: dodałam zdjęcia (skopiowaner z wątku na dogo)

Kara1997

Od: Pon lip 29, 2013 13:09

Post » Wto sie 06, 2013 9:03 Re: Zaginione-znalezione koty

Kocurek na zdjęciach powyżej ma 2-4 lat.
Gdyby ktoś go kojarzył proszę o kontakt 731 737 721

mysza2

Od: Pon paź 22, 2012 11:45

Post » Wto sie 06, 2013 11:14 Re: Zaginione-znalezione koty

https://www.facebook.com/media/set/?set ... lbum_reply

Piękny, ogromny kot w typie maine coon został dziś znaleziony przy ul. Saturna w Piaseczno Powiat Piaseczyński. Kot ma bardzo brzydką ranę na lewej przedniej łapce (dziś została oczyszczona i opatrzona).
Jeszcze nie wiadomo czy uda się uratować wszystkie paluszki Łazika i czy nie będzie konieczny przeszczep skóry...

Czekamy na opiekuna kotka.

Kontakt (22) 754 09 75

Kot jest w lecznicy Prima-vet w Konstancinie-Jeziornej

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sie 06, 2013 15:40 Re: Zaginione-znalezione koty

Juz od 3 tyg bezskutecznie szukamy naszej ukochanej Zuzi w Warszawie na Gornym Mokotowie. Po naszej kotce ani sladu, zupelnie jakby zapadla sie pod ziemie. Telefony i kontakty/tropy, ktore dostajemy i zawsze sprawdzamy, jak na razie nie przynosza efektow.

Dla zainteresowanych podaje link do ogloszenia ze zdjeciem:http://warszawa.lento.pl/zaginela-kotka-zuzia,1204402.html

W tym tyg rozpoczelismy kolejna akcje rozwieszania ogloszen. Niestety stare sa usuwane. Tak na marginesie, to nie rozumiem, co komu przeszkadza jedna kartka w folii. Przeciez nie bedzie wisiec w tym miejsu wiecznie. A niestety kazde usuniete szybko ogloszenie to strata ewentualnego kontaktu i tropu.

WAZNE:
Zuzia zaginela na Wygledowie (okolice szkoly ogrodniczej). Mamy kontakt do p Ewy z ogrodkow dzialkowych przy zajezdniach na Woronicza, ale poszukujemy kontaktu do innych karmicielek kotow na terenie Mokotowa Wygledow / Wierzbno.
Glownie chodzi nam o sektor ulic Etiudy Rew. - Woronicza - Niepodleglosci - Odynca - Raclawicka, ale i dalsze nawet Pole Mokotowskie, Krolikarnia czy Rakowiec. Zakladamy, ze sploszony kot moze bardzo oddalic sie od swojego miejsca zamieszkania.

Czy ktos z forumowiczow, wie jak mozemy dotrzec do tych osob???

okidoki

Od: Pon lip 22, 2013 15:06

Post » Czw sie 08, 2013 13:49 Re: Zaginione-znalezione koty

Witajcie!
od ponad 3 tygodni szukam mojej kotki.Zaginęła 14 lipca w Poznaniu - Winogrady oś. Pod Lipami.
Kotka domowa - nie była wychodząca, wycofana, spokojna. Ma 6 lat, biało-bura.
Staram się jak mogę i szukam na różne sposoby:
- rozwieszam ogłoszenia ( na moim osiedlu i sąsiednich) słupy, sklepiki, weterynarze, w pobliżu Kościołów, przystanki
oś. pod lipami, wilczak, przy cytadeli, os. przyjaźni, na murawie, TBS, oś. kosmonautów, oś. wichrowe wzgórze
problem stanowi osiedle zamknięte Ataner - brak możliwości wejścia
- poinformowałam dokarmiających (przynajmniej tych, których zdołałam poznać)
- w pierwszym tygodniu przeszłam większość piwnic ( tylko niektóre mają dostęp dla kota a do większości to nawet mucha nie wejdzie!)
najgorsza jest myśl, że się tak zaszyła...
- w schronisku byłam - podobno za późno bo po 2 tygodniach dają do adopcji
- na straży miejskiej też nie wiedzieli jak mi pomóc
- zamieściłam ogłoszenia w Internecie m.in. http://www.facebook.com/groups/307623212630596/
- jutro wyjdą ogłoszenia w gazecie papierowej
- szukam po osiedlu jak mogę po zmierzchu lub nad ranem sama i w towarzystwie mojej drugiej kotki wychodzącej
może ktoś z Was ją przygarnął? może ktoś z Was jest z Poznania z moich okolic i chce pomóc? popytać?
dziś wybieram się znowu na oś. przyjaźni - podobno jakiś kotek podobny się kręci.
dziękuję za wszelkie wskazówki i pomoc

aniani

Od: Czw sie 08, 2013 12:44

Post » Czw sie 08, 2013 19:57 Re: Zaginione-znalezione koty

Łódź. osiedla dąbrowa-chojny

Witam. Odesłała nas na to forum pani z osiedla wyłapująca bezpańskie kotki u nas na osiedlu. Może tu się uda. :(

SZUKAMY STEFANA! Popołudniu 29.07.2013 z balkonu przy ul. Malczewskiego 54/56 wypadł niespełna 2 letni kocurek dachowiec. Kotek jest szczupły ma szarą sierść w prążki, biały śliniak i skarpetki, złote oczy. Charakterystyczna jest przepuklina na brzuszku. Kotek ma na imię Stefan.
Na kotka czekają zrozpaczone dzieci i kocia towarzyszka. Jeśli ktoś ma informację na temat naszego kotka, poprosimy o kontakt. 511-946-486. Za znalezienie Stefana czeka nagroda!

Tęsknimy za tym kotkiem strasznie, kocica ciagle miauczy i niechce jeść. Ciągle go szuka. A minęło już 11 dni :( Nie wiem ak tu wstawić zdęcie, więc daje linka do strony schroniska łódzkiego z ogłoszeniem.
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index ... et&w=23991

KarolinaKorzuszek

Od: Czw sie 08, 2013 19:49

Post » Pt sie 09, 2013 1:13 Re: Zaginione-znalezione koty

Warszawa - Kabaty, ul Dembego

W dniu 6.08.2013 w godzinach porannych wypadł z balkonu na ul Dembego (Warszawa, Kabaty) czarny kot. Czarek to 7 letni, wykastrowany, bardzo łagodny kotek. Nigdy nie wychodził na zewnątrz więc prawdopodobnie jest przestraszony i gdzieś się ukrył.

Cechy charakterystyczne: biała końcówka ogona, biały krawacik, białe "majtki"
Czarek w chwili zaginięcia nie posiadał obroży ani chipa.
Jeśli istnieje chociaż cień szansy, że widziałeś Czarka - zadzwoń bądź napisz sms'a.

Obrazek

Obrazek

Dla znalazcy NAGRODA.

KONTAKT:
Alicja 504 166 845
e-mail: alicja.smich@gmail.com

babulka

Od: Pt sie 09, 2013 1:09

Post » Pt sie 09, 2013 13:05 Zagineła Pusia

W dniu z 12/13.06.r. z Czerwonaka z ul.Rolnej zaginęłe moja kotka Pusia jest ciemno szara w czarne prążki jasno brązowy brzuszek,miała czerwoną obróżkę z dzwoneczkiem i nr. telefonu.Pusia ma 6 lat i około 7 kg.wagi bardzo kontaktowa.609121576.Proszę pomóżcie tak długo jej szukam.Wysoka nagroda.Iwona.

Zdjęcie kotki jest w ogłoszeniu. N/K
http://glosemzwierzat.pl/adopcje/znalezionezaginione/
Ostatnio edytowano Pt sie 09, 2013 14:49 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Przeniosłam post do właściwego wątku

111222

Od: Czw sie 08, 2013 9:52

Post » Nie sie 11, 2013 11:17 Re: KATOWICE-GISZOWIEC ZAGINĄŁ KOCUR!!!!!

na FB nie można podejrzeć - wejdź na wątek viewtopic.php?f=1&t=135270
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

[poprzednia][następna]