Spotkanie autorskie poświęcone kotom

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 07, 2009 10:54 Spotkanie autorskie poświęcone kotom

Spotkanie literackie z p. Katarzyną "Caty" Ryrych
Serdecznie zapraszam Państwa na lipcowe spotkanie z cyklu "Czwartki literackie". Gościem naszym i Państwa będzie pisarka i zarazem miłośniczka kotów, w jednej osobie poetka, autorka książek dla dzieci i młodzieży oraz literatury poświęconej kotom p. Katarzyna Ryrych z Wieliczki k. Krakowa. Autorka chociażby tak sławnych książek, jak "Siedem sowich piór" czy "Pamiętnik Babuni".
Organizatorami spotkania tradycyjnie są Augustowskie Placówki Kultury (Miejski Dom Kultury) i Centrum Edukacji Nauczycieli (Biblioteka Pedagogiczna) w Augustowie. Odbędzie się ono jak zawsze w sali Miejskiego Domu Kultury w Augustowie (Rynek Zygmunta Augusta 9) w czwartek
9 lipca b.r. o godz. 18.00. Gorąco pozdrawiam.
Z szacunkiem.
Józefa Drozdowska
:catmilk:
--------------------------------------------------------------------------------

Józefa

Od: Wto lip 07, 2009 10:39

Post » Wto lip 14, 2009 18:25

Szkoda ,ze tak daleko.... Dwa razy sztuka spowodowala ,ze usmarkalam sie po piety .Raz jak ogladalam "Zielona mile" a dwa jak czytalam "Pamietnik Babuni ".

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro lip 15, 2009 20:06

kya pisze:Szkoda ,ze tak daleko.... Dwa razy sztuka spowodowala ,ze usmarkalam sie po piety .Raz jak ogladalam "Zielona mile" a dwa jak czytalam "Pamietnik Babuni ".

Fakt. Ja bym dopisała do tej listy jeszcze ze dwie pozycje, ale "Pamiętnika Babuni" nie udało mi się nawet doczytać do końca - właśnie przez łzy.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro sie 19, 2009 13:04

kinga w. pisze:
kya pisze:Szkoda ,ze tak daleko.... Dwa razy sztuka spowodowala ,ze usmarkalam sie po piety .Raz jak ogladalam "Zielona mile" a dwa jak czytalam "Pamietnik Babuni ".

Fakt. Ja bym dopisała do tej listy jeszcze ze dwie pozycje, ale "Pamiętnika Babuni" nie udało mi się nawet doczytać do końca - właśnie przez łzy.

Pamiętnik to jeszcze nic przy Skrzydłaku

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21