update: temat + data
Moderator: Estraven
queen_ink pisze:na stronie kkf jest tylko informacja o spotkaniu planowanym po wakacjach. jeżeli zorganizują coś na pewno, to będzie wiadomośc na miau, a na mieście - plakaty
dominik pisze:queen_ink pisze:na stronie kkf jest tylko informacja o spotkaniu planowanym po wakacjach. jeżeli zorganizują coś na pewno, to będzie wiadomośc na miau, a na mieście - plakaty
Szkoda że nie ma tam możliwości subskrypcji o takich wieściach, wolałbym tak być powiadomiony. Czy na miau czy na plakacie niekoniecznie zauważę.. :/
dominik pisze:Jak kilka lat tu mieszkam to nie widziałemNie zwracam na nie uwagi zbytniej, jedyne co kiedyś jakoś natrafiłem to zdjęcia znajomego z pokazu jakiegoś. Nic więcej
![]()
Teraz zły trochę jestem bo zajęcia mam w czasie spotkań i nie mogę odwiedzić siedziby kkf-u
queen_ink pisze:plakaty były w bijącym po oczach zielonym kolorze. a w której części podwawelskiego mieszkasz? bo może akurat tylko moja była oplakatowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość