Moderator: Estraven
_m.jpg)

Bomba pisze:KB jest za !!!!!!!! Popiera !!!!!!!!! Z wwy tez mieliby niezbyt daleko i z Krakowa , KM moglaby tez przyjechac bo niedaleko . Latwiej KB bedzie cos skrecic by byc , tak to z wyjazdem gorzej . Bo Kocur krecilby nosem .....

_m.jpg)

_m.jpg)

Bomba pisze:Z okolic nie wiem czy ktos jest ..... Skoro " sdolyca " nas zlekcewazyla ....

_m.jpg)

Bomba pisze:KB mowi o obu . Zobacz jaki jest odzew . Jeszcze zadne miasto nie cieszylo sie takim " zainteresowaniem . "

Goura pisze:Bomba pisze:KB mowi o obu . Zobacz jaki jest odzew . Jeszcze zadne miasto nie cieszylo sie takim " zainteresowaniem . "
devoniarze sa spokaja w Kielcach .... moze po tym sie jakos inni tez zdecyduja

ostoja pisze:Goura pisze:Bomba pisze:KB mowi o obu . Zobacz jaki jest odzew . Jeszcze zadne miasto nie cieszylo sie takim " zainteresowaniem . "
Devoniarze ze stolicy są okizawsze
i sami wyznaczyli spotkanie w Kielcach i bez takich mi tu prosze

Goura pisze:ostoja pisze:Goura pisze:Bomba pisze:KB mowi o obu . Zobacz jaki jest odzew . Jeszcze zadne miasto nie cieszylo sie takim " zainteresowaniem . "
Devoniarze ze stolicy są okizawsze
i sami wyznaczyli spotkanie w Kielcach i bez takich mi tu prosze
no literowkiale dzieki nim teraz Bomba zobaczy ze stolica nas nie olewa zupelnie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość